kiss-logo
Now playingFUOCO NEL FUOCO EROS RAMAZZOTTI
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Η P!nk μεταξύ των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών στην Αυστραλία

«Δεν φτάνει ο χρόνος για να προσθέσουμε περισσότερες συναυλίες στην περιοδεία»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η P!nk είναι μεταξύ των καλλιτεχνών με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αυστραλία.

Στην πραγματικότητα οι μουσικόφιλοι της Αυστραλίας έχουν επενδύσει περισσότερα χρήματα σε δίσκους της τραγουδίστριας από την Πενσιλβανία, από όσα σε κάθε άλλον από τους σύγχρονους εκπροσώπους της ποπ, όπως για παράδειγμα τον Justin Timberlake, την Beyoncé ή τον Justin Bieber.

Η Pink είναι κάτοχος 43 πλατινένιων κυκλοφοριών, με βάση την πιστοποίηση της Australian Recording Industry Association, ενώ έχει επίσης δυο άλμπουμ στις θέσεις 30 και 31 της λίστας με τα περισσότερα σε πωλήσεις άλμπουμ για την Αυστραλία μέχρι σήμερα.

Η Αμερικανή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, χορεύτρια και ηθοποιός, πριν συμπληρώσει το 40ο έτος της ηλικίας της, έχει καταφέρει να έχει 13 σινγκλ στην κορυφή του TMN Hot 100 airplay chart, δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ που ξεπερνά κάθε άλλον καλλιτέχνη στην Αυστραλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επερχόμενη περιοδεία της για την προώθηση του άλμπουμ «Beautiful Trauma», τα εισιτήρια της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας γίνονται ανάρπαστα.

«Τα εισιτήρια διατίθενται πολύ γρήγορα», δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Michael Coppel, πρόεδρος της Live Nation στην Αυστραλία και διοργανωτής των συναυλιών.

«Δεν φτάνει ο χρόνος για να προσθέσουμε περισσότερες συναυλίες στην περιοδεία. Συνήθως στις περισσότερες περιοδείες εξαντλείται το ενδιαφέρον του κοινού και όχι ο χρόνος για εμφανίσεις. Στην περίπτωση της Pink συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο».

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε τουλάχιστον μια ντουζίνα ακόμα συναυλίες, δεδομένου του ενδιαφέροντος των οπαδών...», δηλώνει ο έμπειρος εκπρόσωπος της μεγαλύτερης εταιρίας διοργανώσεως συναυλιών.

Ο Coppel έχει υπάρξει στο πλευρό της Pink για περισσότερο από μια δεκαετία και έχει επίσης οργανώσει περιοδείες στην Αυστραλία για πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες όπως η Madonna, οι Linkin Park και η Adele.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker