kiss-logo
Now playingDESPACITO LUIS FONSI & DADDY YANKEE FEAT. JUSTIN BIEBER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένταξη των Dire Straits στο Rock and Roll Hall of Fame 

O Mark Knopfler, δεν θα παραβρεθεί στην τελετή και άρα το συγκρότημα θα πρέπει να εμφανιστεί χωρίς τον βασικό του τραγουδιστή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στις επόμενες ημέρες το συγκρότημα των Dire Straits θα βιώσει την εμπειρία της επίσημης ένταξης στον θεσμό του Rock and Roll Hall of Fame

Ο κιμπορντίστας του σχήματος, Alan Clark, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη μεγάλη νύχτα στην ιστοσελίδα του. Σύμφωνα με τον Clark έχει ξεκινήσει μια συζήτηση στα διάφορα φόρουμ για το αν το συγκρότημα θα εμφανιστεί τελικά στην τελετή της ένταξης και για το ποιοι από το συγκρότημα θα παραβρεθούν.

Όπως είχε αναφερθεί από πηγές του βρετανικού μουσικού τύπου, ο τραγουδιστής και αρχηγός του συγκροτήματος, Mark Knopfler, δεν σκοπεύει να παραβρεθεί στην τελετή και φυσικά το συγκρότημα θα πρέπει να εμφανιστεί στη σκηνή χωρίς τον βασικό του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Clark πάντως, στην τελετή της ένταξης το «παρών» θα δώσουν οι Alan Clark, Guy Fletcher και John Illsley. Τα τρία μέλη των Dire Straits θα ερμηνεύσουν ζωντανά μια unplugged εκδοχή του «Telegraph Road», παίζοντας τα μουσικά τους όργανα και τραγουδώντας και οι τρεις μαζί από κοινού.

Οι Dire Straits δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο το 1977 από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Mark Knopfler, τον επίσης κιθαρίστα David Knopfler, τον μπασίστα John Illsley και τον ντράμερ Pick Withers. Ο Clark εντάχθηκε στο συγκρότημα το 1980 ενώ ο πιανίστας και κιθαρίστας Fletcher εντάχθηκε το 1984.

Οι τρεις μουσικοί που θα εμφανιστούν στη σκηνή για την τελετή της ένταξης στο Rock and Roll Hall of Fame, ήταν όλοι μέλη του συγκροτήματος όταν ο Knopfler το διέλυσε το 1995 για να ακολουθήσει την προσωπική του καριέρα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker