kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ο Sam Smith υποφέρει από κρίσεις πανικού πριν από κάθε συναυλία

«Δεν πίνω, προσπαθώ να φροντίζω την ψυχική υγεία μου. Για 'μένα, η μουσική μου είναι η μόνη θεραπεία μου»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Sam Smith αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πριν από κάθε εμφάνισή του στη σκηνή.

Ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης, μίλησε ανοικτά για το έντονο άγχος που βιώνει κάθε φορά ενόψει της εμφάνισής του μπροστά στο κοινό των συναυλιών του.

Ο Smith, κατάφερε να κατακτήσει την παγκόσμια αναγνώριση το 2014, με την κυκλοφορία του ντεμπούτο του άλμπουμ, «In the Lonely Hour». Τον Νοέμβριο του 2017, κυκλοφόρησε το επίσης επιτυχημένο του follow-up άλμπουμ «The Thrill of It All»

Αν και ηλικίας μόνο 26 ετών, ο Samuel Frederick Smith προσμετρά ήδη στο ενεργητικό του μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο Όσκαρ για το μουσικό θέμα της ταινίας Spectre, της σειράς James Bond που κυκλοφόρησε το 2015.

Όπως δηλώνει ο καλλιτέχνης στην εφημερίδα The Sun της Μεγάλης Βρετανίας, ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αισθάνεται έντονο άγχος πριν από την εμφάνισή του σε μεγάλες συναυλίες.

«Αγωνίζομαι πραγματικά, ήμουν τόσο νευρικός στην τελετή των βραβείων Grammy φέτος. Πίστευα ότι θα είχα περισσότερο τον έλεγχο του σώματός μου και των συναισθημάτων μου, αλλά νιώθω τόσο έντονο το συναίσθημα του άγχους, σε σημείο που με καταλαμβάνει αληθινός πανικός».

Ο Smith ταξιδεύει αυτή την περίοδο σε πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης, ενώ σκοπεύει τον Ιούνιο να επιστρέψει στη Βόρεια Αμερική για μια σειρά νέων συναυλιών. Όπως δήλωσε στους συντάκτες της εφημερίδας, για να ηρεμήσει τα νεύρα του και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ και προσπαθεί να διαλογίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.

«Δεν πίνω, προσπαθώ να φροντίζω την ψυχική υγεία μου. Για 'μένα, η μουσική μου είναι η μόνη θεραπεία μου».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker