kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

«Θέλω να γίνω η Adele», λέει ο Ed Sheeran

O Ed Sheeran ξεπέρασε σε εισιτήρια συναυλιών το ρεκόρ της Adele στη Νέα Ζηλανδία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Ed Sheeran ξεπέρασε σε εισιτήρια συναυλιών το ρεκόρ της Adele στη Νέα Ζηλανδία.

Ο καλλιτέχνης από το Δυτικό Γιόρκσαιρ, εμφανίστηκε στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε στο Mt Smart Stadium του Όκλαντ, στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας, για τρεις back-to-back συναυλίες τις οποίες παρακολούθησαν συνολικά 134.000 οπαδοί, αφήνοντας πίσω του το αντίστοιχο ρεκόρ της Adele της οποίας τις συναυλίες είχαν παρακολουθήσει 130.000 άτομα.

Το Όκλαντ, είναι η μεγαλύτερη αστική περιοχή στη Νέα Ζηλανδία με πληθυσμό περίπου 1.500.000.

Στο ντοκιμαντέρ «Songwriter», ο Ed Sheeran αναφέρεται στο ρεκόρ προσέλευσης της Νέας Ζηλανδίας, λέγοντας πως: «Αν δεν θέλεις να γίνεις σπουδαιότερος από την Αdele, τότε βρίσκεσαι στη λάθος πλευρά της βιομηχανίας. Δεν θέλω να γίνω η αρσενική Adele. Θέλω να γίνω η ίδια η Adele».

Εκπρόσωπος του σταδίου του Όκλαντ δήλωσε ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κοινού λέγοντας: «Αυτό το ρεκόρ ξεπερνάει τις τρεις συναυλίες της Adele στον ίδιο χώρο τον περασμένο χρόνο, αντανακλώντας την όρεξη των κατοίκων της πόλης για μεγάλες συναυλίες καθώς και τη δυνατότητα του νησιού να φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους αστέρες του πενταγράμμου στον κόσμο».

Συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών της Αυστραλίας, ο Sheeran έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο εισιτήρια σε αυτή την περιοδεία, ξεπερνώντας ακόμα και το ρεκόρ των Dire Straits για τα περισσότερα εισιτήρια που έχουν διατεθεί σε περιοδεία της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Οι Dire Straits είχαν πουλήσει 950.000 εισιτήρια στην περιοδεία τους στην Αυστραλία το 1986 και το ρεκόρ τους έχει παραμείνει για 32 χρόνια.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker