kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Axl Rose θα συμμετάσχει στο νέο άλμπουμ των AC/DC

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της χαρντ ροκ σκηνής, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μουσικού τύπου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της χαρντ ροκ σκηνής, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του μουσικού τύπου.

O Άνγκους Γιανγκ (Angus McKinnon Young), ίδρυσε τους AC/DC το 1973 μαζί με τον αδελφό του Μάλκολμ και άλλα τρία μέλη, ενώ δυο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, που τους προσδιόρισε ως ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του χώρου. Το περιοδικό «Rolling Stone» έχει μάλιστα κατατάξει τον Young, στη θέση No. 24 της λίστας με τους εκατό καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.

Ο Axl Rose (αληθινό όνομα William Bruce Rose, Jr.) κατάφερε όπως γνωρίζουμε να γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο ως μέλος και τραγουδιστής των Guns N' Roses, των οποίων παραμένει επικεφαλής.

Ο frontman των Guns N 'Roses έχει υπάρξει στο παρελθόν αντικαταστάτης του τραγουδιστή Brian Johnson, όταν ο τελευταίος είχε αναγκαστεί να αποσυρθεί από το σχήμα λόγω προβλημάτων υγείας. Ο Axl Rose και ο θρύλος της κιθάρας Angus Young, θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους, για μια ακόμα φορά, καθώς οι δυο τους συνεργάζονται για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των AC/DC.

Έτσι λοιπόν, φαίνεται πως το συγκρότημα επιστρέφει με νέο άλμπουμ και περιοδεία.

Μπορεί τo line-up του συγκροτήματος να μην είναι πια ίδιο με το αρχικό, καθώς ο κιθαρίστας Malcolm Young δεν είναι πια στη ζωή και οι Johnson, Rudd και Williams έχουν αποχωρήσει, όμως η προσθήκη του Axl Rose φαίνεται πως θα αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους και οπαδούς.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker