kiss-logo
Now playingSAVE ME MORANDI FEAT. HELENE
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Περιοδεία σε χώρες της Ευρώπης ξεκινά η Anastacia

Η «Evolution Tour 2018» θα περιλάβει αρκετές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων είναι η Ελβετία, η Ιταλία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 η Αnastacia είχε αποκαλύψει τα προσεχή σχέδιά της που περιλάμβαναν την κυκλοφορία του έβδομου στούντιο άλμπουμ της με τίτλο «Evolution», καθώς και μια επερχόμενη περιοδεία για την υποστήριξη της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Anastacia Lyn Newkirk, τους επόμενους μήνες η τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναυλίες, σε μια περιοδεία που θα ξεκινήσει από την Ολλανδία και θα ολοκληρωθεί στη Γερμανία.

Η «Evolution Tour 2018» είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο, και θα περιλάβει αρκετές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων είναι η Ελβετία, η Ιταλία, η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Σουηδία και η Φινλανδία.

Στο πλαίσιο της νέας περιοδείας, η Anastacia πρόκειται να παραβρεθεί στη σκηνή του Wiener Stadthalle, στη Βιέννη της Αυστρίας, εκεί όπου φιλοξενήθηκε η βραδιά της Eurovision το 2015. Η Anastacia μάλιστα, θα πλαισιωθεί στη σκηνή από την Conchita. H νικήτρια του θεσμού στον διαγωνισμό του 2014, θα παρευρεθεί ως special guest στο πλευρό της Anastacia, σύμφωνα με ανακοίνωση της τραγουδίστριας στο Tweeter.

Oι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, όταν τον Νοέμβριο του 2017 είχαν ερμηνεύσει από κοινού επιτυχίες της Anastacia στην εκπομπή Night Grooves, για το ραδιόφωνο της Deutsche Welle.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker