kiss-logo
Now playingGANGSTA'S PARADISE COOLIO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Μόνιμος κάτοικος του Μανχάταν ο Zayn Malik

Ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή του Μανχάταν απέκτησε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Βρετανικού τύπου, ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή του Σόχο, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, απέκτησε πρόσφατα ο πρώην τραγουδιστής των One Direction.

O Zayn Malik, επένδυσε περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια στην αγορά ενός υπέροχου, νεόκτιστου διαμερίσματος. Ο νεαρός αγοραστής, είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την κατοικία από τον προηγούμενο μήνα αλλά μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε η συναλλαγή.

Η αξία της επένδυσης του Malik, ξεπερνά τα 10.69 εκατομμύρια δολάρια, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», το διαμέρισμα περιλαμβάνει τέσσερις κρεβατοκάμαρες καθώς και εντυπωσιακή οροφή με περίτεχνα δοκάρια και κολλημένες με χάλυβα στήλες.

Ο ηλικίας 25 ετών μουσικός, κατοικούσε στην πόλη με τη σύντροφό του Gigi Hadid για περισσότερο από δύο χρόνια, πρόσφατα όμως ανακοινώθηκε ο χωρισμός του ζευγαριού.

Ο Malik έγραψε για το θέμα στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η Gigi και εγώ είχαμε μια εξαιρετικά σημαντική και διασκεδαστική σχέση αγάπης και έχω τεράστιο σεβασμό και λατρεία για την Gigi ως γυναίκα και φίλη. Έχει απίστευτη καλοσύνη και θα είμαι ευγνώμων σε όλους τους οπαδούς μας για το σεβασμό που επιδεικνύουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την διακριτικότητά μας. Ευχόμαστε αυτά τα νέα να προέρχονται από εμάς πρώτα».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker