kiss-logo
Now playingROLLING IN THE DEEP ADELE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O σκηνοθέτης του «Trainspotting» υπογράφει την επόμενη ταινία James Bond

Ο Danny Boyle, επιβεβαίωσε σήμερα ότι του έχει ανατεθεί η σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας James Bond...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Βρετανός σκηνοθέτης, Danny Boyle, που στο παρελθόν μας έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής με ταινίες όπως το Trainspotting και το Slumdog Millionaire, επιβεβαίωσε σήμερα ότι του έχει ανατεθεί η σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας, της σειράς James Bond.

Παρόλο που το νέο James Bond εγχείρημα δεν έχει ακόμα τίτλο, ο προγραμματισμός είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο τέλος του τρέχοντος έτους, προκειμένου να υλοποιηθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της 8ης Νοεμβρίου 2019, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Metro UK, το σενάριο του νέου φιλμ έχει αναλάβει ο John Hodge, σεναριογράφος του Trainspotting.

Τον ρόλο του κεντρικού πρωταγωνιστή θα έχει όπως έχει επιβεβαιωθεί ο Daniel Craig για μια ακόμα φορά στο sequel, παρά τις αντίθετες αρχικά φήμες.

Το όνομα του Boyle είχε συζητηθεί και στο παρελθόν καθώς ήταν υποψήφιος για τη σκηνοθεσία των δυο προηγούμενων ταινιών της σειράς, όμως τόσο το Skyfall όσο και το Spectre σκηνοθετήθηκαν τελικά από τον Sam Mendes.

«Έχουμε μια καλή ιδέα εγώ και ο σεναριογράφος John Hodge. Θα ήταν ανόητο εκ μέρους μας να μείνει ανεκμετάλλευτη», δήλωσε ο Boyle στο Βρετανικό tabloid.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker