kiss-logo
Now playingIS IT LOVE LOREEN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Παγκόσμια περιοδεία για τον Harry Styles

Η έκπληξη που επιφυλάσσει ο Styles είναι μεγάλη, καθώς στο σετ των εμφανίσεων πρόκειται να εντάξει δυο νέες συνθέσεις...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια παγκόσμια περιοδεία έχει οργανώσει ο τραγουδιστής και πρώην μέλος των πάλαι ποτέ One Direction.

Ο Harry Styles, του οποίου το ντεμπούτο άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017, εμφανίστηκε πρόσφατα στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας, σε μια συναυλία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η έκπληξη που επιφυλάσσει ο Styles στους οπαδούς του είναι μεγάλη, καθώς στο σετ των ζωντανών εμφανίσεων του ο δημοφιλής καλλιτέχνης, πρόκειται να εντάξει δυο νέες και ακυκλοφόρητες μέχρι σήμερα συνθέσεις.

Η πρώτη από τις δυο ακυκλοφόρητες συνθέσεις, που αναφέρεται από τους οπαδούς του στα social media, ως «Anna», φαίνεται μάλιστα πως περιλαμβάνει στοιχεία από την Νο.1 επιτυχία του αγαπημένου George Michael, «Faith».

Σύμφωνα με ανώνυμο χρήστη του Twitter, η λίστα των τραγουδιών της συναυλίας περιλάμβανε μεταξύ άλλων δυο από τις επιτυχίες των One Direction («If I Could Fly» και «What Makes You Beautiful»), καθώς και μια διασκευή του «Just a Little Bit of Your Heart» της Ariana Grande.

Η περιοδεία του Harry Styles πρόκειται να συνεχιστεί σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, ενώ πρόκειται να ολοκληρωθεί στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 14 Ιουλίου.

Στο μεταξύ, η επίσημη σελίδα του Zayn Malik, πρώην συντρόφου του Styles στο διάσημο boy band, βγήκε προσωρινά εκτός λειτουργίας καθώς ο νεαρός τραγουδιστής αναγκάστηκε να δημοσιεύσει νέα μουσική στον ιστότοπο ύστερα από ψηφιακή διαρροή.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker