kiss-logo
Now playingTHAT'S MY NAME AKCENT
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Το καλοκαίρι προβάλλεται το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney Houston

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις και σπάνιο οπτικό υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ μέχρι σήμερα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και η τελική επεξεργασία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο της Whitney Houston, το οποίο πρόκειται να βγει στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Kevin MacDonald, ο σκηνοθέτης από τη Γλασκόβη που το 2012 είχε επιμεληθεί ένα αντίστοιχο φιλμ με θέμα τον Bob Marley.

Το νέο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις και σπάνιο οπτικό υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Το φιλμ του Kevin MacDonald θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στις 6 Ιουλίου και θα επικεντρώνεται όχι μόνο στη ζωή της τραγουδίστριας αλλά και στον πρόωρο θάνατο το 2012.

«Η προσέγγισή μου στο φαινόμενο της Whitney έχει στοιχεία ιστορίας μυστηρίου. Γιατί κάποιος με τόσα πολλά ταλέντα και πραγματική ομορφιά να έχει τάσεις αυτοκαταστροφής και μάλιστα όντας στα φώτα της δημοσιότητας;», αναρωτιέται ο MacDonald.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη πάντως, οι φίλοι και οπαδοί της ταλαντούχας ερμηνεύτριας που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα της στο νέο ντοκιμαντέρ, ενώ σημείωσε επίσης ότι είχε την πλήρη υποστήριξη της οικογένειάς της για το όλο εγχείρημα, σε αντίθεση με προηγούμενο ντοκιμαντέρ του 2015 στο οποίο η οικογένεια είχε εκδηλώσει την αντίθεσή της.

Η Patricia Houston, μητέρα της Whitney, δήλωσε για το θέμα: «Ο MacDonald, έχει καταφέρει να αποτυπώσει στο φιλμ όλη τη μαγεία της Whitney, όμως δεν παραλείπει να εστιάσει και στις δύσκολες στιγμές. Πρόκειται για μια ταινία που θα ενθουσιάσει όλους όσους την αγάπησαν μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια της».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker