kiss-logo
Now playingLET'S GET LOUD JENNIFER LOPEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Περιοδεία για το καλοκαίρι ανακοινώνουν οι Evanescence

«Αυτή θα είναι η πρώτη μας περιοδεία με ορχήστρα και είμαι τόσο ενθουσιασμένη».
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Επιστρέφουν στις συναυλίες οι Evanescence, στο πλαίσιο της νέας τους περιοδείας, που ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Twitter.

Ο τίτλος της περιοδείας είναι «Synthesis» και στο πλευρό της Amy Lee θα βρίσκεται για πρώτη φορά η βιολίστρια Lindsey Stirling που συμμετέχει σε ρόλο co-headliner.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την είδηση με ιδιαίτερη χαρά, λέγοντας ότι: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την καλοκαιρινή περιοδεία μας για το 2018 στη Βόρεια Αμερική και σε όλη την Αμερική στη συνέχεια, και μάλιστα με την προσθήκη ζωντανής ορχήστρας».

Στο πλαίσιο της περιοδείας, το συγκρότημα θα κάνει μια μόνο στάση στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Budweiser Stage του Τορόντο στις 27 Ιουλίου.

Στις 10 Νοεμβρίου 2017, οι Evanescence κυκλοφόρησαν το τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ τους, ο τίτλος του οποίου επίσης είναι «Synthesis».

«Αυτή η περιοδεία αποτελεί έργο πάθους για μένα. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αναγνώσεις στη μουσική μας, που κρύβονται κάτω από τα τεράστια τύμπανα και τις κιθάρες», ανέφερε η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Amy Lee.

«Αυτή θα είναι η πρώτη μας περιοδεία με ορχήστρα και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που καλούμαι να ερμηνεύσω με αυτόν τον τρόπο - θα επικεντρωθώ πραγματικά στα φωνητικά, στο συναίσθημα και στην ιστορία που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker