kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δείτε την Dua Lipa να ερμηνεύει Arctic Monkeys

Η τραγουδίστρια κέρδισε τις εντυπώσεις με μια εκπληκτική ακουστική εκτέλεση της επιτυχίας των Arctic Monkeys, «Do I Wanna Know?»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Συνεχίζοντας μια σειρά από ιδιαίτερες ζωντανές εμφανίσεις, στο πλαίσιο των BBC Radio 1 Live Lounge, η Dua Lipa πήρε τη σκυτάλη ερμηνεύοντας με ακουστικά όργανα μερικές από τις επιτυχίες της και αποδεικνύοντας ότι η ανταπόκριση του κοινού δεν οφείλεται μόνο στην τύχη.

Η Lipa, κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στο στούντιο της βρετανικής ραδιοφωνικής εκπομπής, εκεί από όπου έχει περάσει η αφρόκρεμα της μουσικής βιομηχανίας στη Μεγάλη Βρετανία.

Η τραγουδίστρια, εκτός από τις δικές της επιτυχίες, κέρδισε τις εντυπώσεις με μια εκπληκτική ακουστική εκτέλεση της επιτυχίας των Arctic Monkeys, «Do I Wanna Know?».

H Lipa ερμήνευσε το τραγούδι συνοδευόμενη μόνο από ένα πιάνο, παρουσιάζοντας μια αφαιρετική εκδοχή του πρωτότυπου.

Το σινγκλ του συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε το 2013, αποτέλεσε μια ιδανική ευκαιρία για τη νεαρή τραγουδίστρια να αποκαλύψει το εύρος των φωνητικών της δυνατοτήτων, με τρόπο που η σύγχρονη ποπ χορευτική μουσική συχνά δεν της επιτρέπει.

Η διασκευή στην επιτυχία των Monkeys, είναι επίκαιρη, καθώς το βρετανικό rock indie συγκρότημα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να τερματίσει την σχεδόν πενταετή παύση από τη δισκογραφία προς χάρη ενός νέου στούντιο άλμπουμ που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στη διάρκεια του έτους.

 

Απολαύστε την Dua Lipa να ερμηνεύει την επιτυχία των Arctic Monkeys:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker