kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

O Steven Tyler ερμηνεύει για την αστυνομία του L.A.

O Steven Tyler πρόκειται να εμφανιστεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Steven Tyler και η προσωπική του μπάντα, πρόκειται να εμφανιστούν σε φιλανθρωπική εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες.

Το προσωπικό συγκρότημα του Steven Tyler, οι Loving Mary, και ο frontman του βοστονέζικου hard rock συγκροτήματος Aerosmith, θα πρωταγωνιστήσουν σε μια ειδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα Los Angeles Police Memorial. Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Avalon club του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Αποστολή του ιδρύματος είναι η οικονομική συμπαράσταση των εργαζόμενων στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ή των μελών οικογενειών όσων έχουν τραυματιστεί ή αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν από την άσκηση του καθήκοντος.

Επίσης, η βοήθεια που παρέχει ο οργανισμός περιλαμβάνει τη φροντίδα των χήρων ή των ορφανών, βοηθώντας τα παιδιά των θιγόμενων αξιωματικών να πληρώσουν για το κολέγιο και βοηθώντας οικογένειες αξιωματικών με ιατρικές αμοιβές.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση, κυμαίνονται από τα 75 δολάρια μέχρι τα 3.500 και η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.  

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker