kiss-logo
Now playingBLACK OR WHITE MICHAEL JACKSON
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Το νέο άλμπουμ των UB40 είναι προ των πυλών

Το νέο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου από τη δισκογραφική UMe...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι UB40 παρουσιάζουν: «A Real Labour Of Love».

Αυτός είναι ο τίτλος του επερχόμενου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου από τη δισκογραφική UMe.

Στο νέο άλμπουμ συμμετέχουν τρία απο τα ιδρυτικά μέλη του γνωστότερου reggae συγκροτήματος της Μεγάλης Βρετανίας, δηλαδή ο βασικός τραγουδιστής Ali Campbell, ο επίσης τραγουδιστής Astro και ο κιμπορντίστας Mickey Virtue.

Οι τρεις μουσικοί έχουν γνωρίσει πολλές φορές την επιτυχία, απολαμβάνοντας αρκετές φορές την πρώτη θέση του UK singles chart, ενώ αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι συνολικές πωλήσεις του συγκροτήματος έχουν ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια σε αντίτυπα δίσκων.

Από το 1978 που δημιουργήθηκε το συγκρότημα μέχρι και σήμερα, χάρη στο ιδιαίτερο μουσικό τους μείγμα, οι UB40 έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Με το «A Real Labour Of Love», το τρίο επαναφέρει στο επίκεντρο το κλασικό ύφος της reggae, της μουσικής που η μπάντα υπηρέτησε από τη δεκαετία του '80.

Οι περισσότερες από τις νέες συνθέσεις στο άλμπουμ, έχουν σαφείς αναφορές στην αγαπημένη δεκαετία το '80, μια εποχή που κατάφερε να επιβάλει τη χορευτική reggae και να την καταστήσει σχεδόν mainstream.

«Περνούσαμε τον περισσότερο χρόνο στη Τζαμάικα και αρκετοί από τους ρυθμούς που παρουσιάζαμε είχαν απόλυτη επιρροή από τα τοπικά ραδιόφωνα», λέει ο Astro αναφερόμενος στη νέα κυκλοφορία. «Οι παλιοί τραγουδιστές αυτών των τραγουδιών ήταν οι ήρωές μας, καθώς είναι οι πιο πεπειραμένοι καλλιτέχνες της reggae».

Το άλμπουμ είναι αφιερωμένο στον John Johnson, τον μουσικό – πρώην μέλος των Simply Red – που συμμετείχε στην ηχογράφηση του «A Real Labour Of Love» και απεβίωσε μια μέρα πριν το συγκρότημα εμφανιστεί ζωντανά σε μια συναυλία για φιλανθρωπικούς λόγους.

Το μοναδικό artwork του άλμπουμ έχει επιμεληθεί ο Αμερικανός καλλιτέχνης Mark T Smith και αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα πρωτότυπο και υπογεγραμμένο αντίτυπο του άλμπουμ, διατέθηκε σε δημοπρασία επίσης για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αυτοί είναι οι τίτλοι που περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ των UB40:

  1. Making Love
  2. She Loves Me Now
  3. Strive
  4. Here I Come
  5. Telephone Love/Rumours
  6. How Could I Leave
  7. Ebony Eyes
  8. Hush Darling
  9. Hard Times
  10. Moving Away
  11. International Herb
  12. A Place In The Sun
  13. Tune In
  14. Once Ago
  15. In The Rain
  16. Under Me Sleng Teng.
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker