kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Απετράπη απόπειρα απαγωγής της Lana Del Rey

Η αστυνομία του Ορλάντο, κατάφερε να εξουδετερώσει τον απειλητικό φανατικό οπαδό της Lana Del Rey...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η αστυνομία του Ορλάντο αντιμετώπισε άμεσα την απειλή, όταν ένας άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της παρακολούθησης και της απόπειρας απαγωγής έξω από τη συναυλία της διάσημης τραγουδίστριας.

Η αστυνομία του Ορλάντο, κατάφερε να εξουδετερώσει τον απειλητικό φανατικό οπαδό της Lana Del Rey, ο οποίος παραπέμφθηκε μάλιστα με την κατηγορία του σχεδιασμού απαγωγής.

Ο ηλικίας 43 ετών Michael Hunt, με καταγωγή από το Riverview της Φλόριντα, συνελήφθη σε μια επιχείρηση που οργανώθηκε στο Amway Center του Ορλάντο, όπου ήταν η επόμενη προγραμματισμένη εμφάνιση της Del Rey.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας του Ορλάντο, τη στιγμή της σύλληψής του διαπιστώθηκε ότι ο Χαντ διέθετε εισιτήρια για τη συναυλία της Del Rey, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι.

Όπως φαίνεται, ο Hunt χρησιμοποιούσε συχνά το προφίλ του στο Facebook για να διακηρύξει την εμμονή του με την Del Rey. Στις 30 Ιανουαρίου, ο Χαντ έγραψε: «Θέλω να δω τη βασίλισσα μου την Παρασκευή και από εκείνη την ημέρα, οι αποφάσεις μας θα είναι σαν μία».

Την επόμενη μέρα, σε ένα ζωντανό 17ωρο βίντεο στο Facebook, ο Χαντ δήλωνε για την Del Rey: «Πιθανώς θα καταφέρω να της μιλήσω και να χορέψω μαζί. Ύστερα θα σκεφτώ πώς θα εξελιχθεί μαζί της».

Όπως αναφέρει η αστυνομική πηγή, ο Χαντ έχει φυλακιστεί πέντε φορές για κατηγορίες που περιλαμβάνουν από απλή διάρρηξη και κλοπή, μέχρι κλοπή με χρήση πυροβόλου όπλου και πλαστογραφία.

Όταν τελείωσε η αστυνομική επιχείρηση, η Lana Del Rey έγραψε στον λογαριασμό της στο Tweeter: «Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Αύριο, στη συνέχεια της περιοδείας ανυπομονώ να σας δω ξανά όλους».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker