kiss-logo
Now playingFUOCO NEL FUOCO EROS RAMAZZOTTI
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Δείτε τον Harry Styles στη σκηνή μαζί με τους Fleetwood Mac

Ο Harry Styles παρουσίασε το συγκρότημα στο κοινό, ενώ λίγο αργότερα μοιράστηκε τη σκηνή μαζί τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πρόσωπα της χρονιάς αναδείχθηκαν οι Fleetwood Mac, που βραβεύτηκαν με τον συγκεκριμένο τίτλο σε μια λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η MusiCares, η οποία υποστηρίζει τα μέλη της μουσικής κοινότητας που έχουν ανάγκη για ιατρική βοήθεια και χρηματοδοτεί υπηρεσίες αποκατάστασης ή πρόληψης κατάχρησης ουσιών. Χάρη στο φιλανθρωπικό έργο η εταιρία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει κεφάλαιο της τάξης των 58 εκατομμυρίων δολαρίων από την ίδρυσή της το 1989 και έχει σταθεί στο πλευρό περίπου 125.000 ανθρώπων. Ύστερα από την τελετή βράβευσης των Fleetwood Mac, η MusiCares πρόσθεσε επιπλέον επτά εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της.

Στο συγκρότημα απονεμήθηκε το βραβείο, σε μια κατάμεστη αίθουσα χωρητικότητας 6.000 ατόμων.

Ο Harry Styles παρουσίασε το συγκρότημα στο κοινό, ενώ λίγο αργότερα μοιράστηκε τη σκηνή μαζί τους για να ερμηνεύσουν από κοινού την επιτυχία τους «The Chain». O Styles είχε διασκευάσει ξανά το τραγούδι τον περασμένο Σεπτέμβριο στη διάρκεια μιας ζωντανής παρουσίασης για τις ανάγκες του BBC Radio 1, ενώ η Stevie Nicks είχε εμφανιστεί με τον Styles το 2017 σε μια συναυλία του στο Λος Άντζελες και είχαν ερμηνεύσει μαζί δυο τραγούδια.

Ο τέως πρόεδρος Bill Clinton απένειμε στο συγκρότημα το βραβείο τους λέγοντας: «Οι Fleetwood Mac σημαίνουν πολλά για πολλούς ανθρώπους και σίγουρα μπορούν ακόμα να μας συγκλονίσουν με τη μουσική τους και να μας θυμίζουν να μην σταματήσουμε ποτέ να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο».
 

Δείτε τον Harry Styles στη σκηνή μαζί με τους Fleetwood Mac να ερμηνεύουν το «The Chain»:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker