kiss-logo
Now playingLOCKED OUT OF HEAVEN BRUNO MARS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σε σουίτα ξενοδοχείου βρέθηκε η Dolores O'Riordan

Εκπρόσωποι της αστυνομίας αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει πλέον διαβιβαστεί σε ιατροδικαστή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με το πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, όταν η frontwoman των Cranberries, Dolores O'Riordan βρέθηκε νεκρή, ήταν σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στο Λονδίνο.

Η ξαφνική είδηση του θανάτου της αγαπημένης τραγουδίστριας, σόκαρε τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρόωρα χαμένη μουσικός, βρέθηκε στο μπάνιο της σουίτας όπου διέμενε προσωρινά, στο ξενοδοχείο Hilton on Park Lane στην περιοχή Mayfair της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Την βρήκαν νεκρή στο μπάνιο», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Όμως το προσωπικό που την βρήκε δεν έχει αποκαλύψει τίποτα περισσότερο και έτσι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πρόκειται για αυτοκτονία ή κάτι άλλο.
Τα μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου ανακάλυψαν το πτώμα όταν μπήκαν στο δωμάτιο για τις ανάγκες της καθημερινής καθαριότητας καθώς υπέθεσαν ότι το δωμάτιο ήταν άδειο.

Εκπρόσωποι της αστυνομίας του Λονδίνου αναφέρουν ότι οι αρχές δεν αντιμετωπίζουν τον θάνατό της ως ύποπτο και η υπόθεση έχει πλέον διαβιβαστεί σε ιατροδικαστή.

Η Dolores βρισκόταν στο Λονδίνο για μια ηχογράφηση με το συγκρότημα Bad Wolves, καθώς επρόκειτο να «δανείσει» τη φωνή της για μια νέα διασκευή της επιτυχίας των Cranberries, «Zombie» που είχε κυκλοφορήσει το 1994.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker