kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ο κόσμος της μουσικής αποχαιρετά την Dolores O'Riordan

H Dolores O'Riordan απεβίωσε στην ηλικία των 46 ετών, αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό στον κόσμο της μουσικής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Dolores O'Riordan, απεβίωσε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην ηλικία των 46 ετών, αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό στους οικείους της και τον κόσμο της μουσικής.

Ο Hozier, ο διάσημος τραγουδιστής από το Δουβλίνο, έγραψε στον λογαριασμό του στο Tweeter: «Η πρώτη φορά που άκουσα τη φωνή της Dolores O'Riordan θα μου μείνει αξέχαστη. Δεν είχα ακούσει ποτέ κάποιον να χρησιμοποιεί τη φωνή του με αυτόν τον τρόπο. Είμαι σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου της, η σκέψη μου είναι με την οικογένειά της».

Την άτυχη τραγουδίστρια αποχαιρέτησαν ακόμα μέσα από τα social media αρκετοί διάσημοι από τον χώρο της μουσικής και του θεάματος, μεταξύ των οποίων ο Frank Turner, ο Josh Groban, ο James Corden και οι Kings of Leon, ο ντράμερ των οποίων, Nathan Followill, δήλωσε ότι πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες φωνές της γενιάς του.

Τα μέλη των Duran Duran δήλωσαν επίσης συγκλονισμένοι, λέγοντας ότι: «Είμαστε συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου της Dolores O’Riordan. Η σκέψη μας είναι στο πλευρό των μελών της οικογένειάς της, αυτές τις δύσκολες ώρες».

Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής των Kinks, Dave Davies, αποκάλυψε ότι είχε συναντήσει την O’Riordan πριν από αρκετές μέρες και έδειχνε υγιής και ευδιάθετη.

Επίσης ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας, Michael D. Higgins ήταν μεταξύ των πρώτων επωνύμων που εξέφρασαν δημόσια τα συλλυπητήριά τους για τον πρόωρο θάνατο της τραγουδίστριας των Cranberries.

Η δήλωση του ηγέτη της Ιρλανδίας αναφέρει: «Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Dolores O'Riordan, μουσικού, τραγουδίστριας και τραγουδοποιού. Η Dolores O'Riordan και οι Cranberries είχαν τεράστια επιρροή στην ποπ-ροκ μουσική στην Ιρλανδία και διεθνώς. Για όλους εκείνους που ακολουθούν και υποστηρίζουν την ιρλανδική μουσική και τις τέχνες του θεάματος, ο θάνατός της θα είναι μια μεγάλη απώλεια».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker