kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια των Cranberries, Dolores O'Riordan

Εκπρόσωπος τύπου του συγκροτήματος επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H κεντρική τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος των Cranberries, «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην ηλικία των 46 ετών.

Εκπρόσωπος τύπου του συγκροτήματος από την Ιρλανδία, επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση, αποκαλύπτοντας ότι η ταλαντούχα τραγουδίστρια Dolores O'Riordan, πέθανε ξαφνικά στο Λονδίνο, ενώ βρισκόταν στην πόλη για την ηχογράφηση νέας μουσικής.

«Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες σε αυτό το στάδιο», αναφέρει η δήλωση.

«Τα μέλη της οικογένειας έχουν συγκλονιστεί από το άκουσμα των τελευταίων νέων και έχουν ζητήσει την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή».

Η Dolores έγινε αρχικά γνωστή στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν ύστερα από οντισιόν έγινε η νέα τραγουδίστρια στο συγκρότημα των Cranberries.

Οι συνολικές πωλήσεις του συγκροτήματος ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια σε αντίτυπα δίσκων, ενώ η O'Riordan κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις επίσης με την κυκλοφορία των δυο προσωπικών άλμπουμ της όταν η μπάντα διαλύθηκε προσωρινά για να επανασυνδεθεί το 2009.

Η O'Riordan ήταν το μικρότερο παιδί μιας εννεαμελούς οικογένειας. Υπήρξε σύζυγος του Don Burton, πρώην tour manager των Duran Duran. Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, ηλικίας 20, 17 και 12 ετών αντίστοιχα.
 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker