kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ο Eric Clapton αποκάλυψε ότι χάνει την ακοή του

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής δηλώνει ωστόσο ότι δεν πρόκειται να αφήσει την ασθένεια να τον επηρεάσει στο έργο του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Eric Clapton αποκάλυψε ότι πάσχει από εμβοές, ένα πρόβλημα ακοής που συχνά προκαλείται από έκθεση σε υπερβολικό θόρυβο. Ο καταξιωμένος κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής, δηλώνει ωστόσο ότι δεν πρόκειται να αφήσει την πολύμηνη ασθένεια να τον επηρεάσει στο έργο του.

«Θα συνεχίσω να δουλεύω, κάνω κάποιες συναυλίες», δήλωσε ο Clapton στο ραδιόφωνο του BBC 2. «Το μόνο πράγμα που με απασχολεί τώρα είναι ότι βρίσκομαι στα 70 έτη μου και μπορώ ακόμα να είμαι ικανός».

Η αλήθεια είναι, είπε το μέλος των πάλαι ποτέ Yardbirds και των Cream, ότι: «Κουφαίνομαι, έχω ένα βόμβο στα αυτιά μου και τα χέρια μου μόλις που λειτουργούν».

«Θέλω να ελπίζω ότι θα συνεχίσει να έρχεται το κοινό στις συναυλίες μου. Είναι καταπληκτικό για μένα ότι συνεχίζω ακόμα».

Εκτός από την απώλεια της ακοής του, ο Clapton έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι πάσχει επίσης από νευρικό πόνο που επηρεάζει την πλάτη και τα χέρια του.

Τον Μάρτιο του 2017, ο διάσημος τραγουδοποιός είχε αναγκαστεί να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Λος Άντζελες, λόγω βαριάς βρογχίτιδας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker