kiss-logo
Now playingLOVERS IN A PAST LIFE CALVIN HARRIS X RAG'N'BONE MAN
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ο Steven Tyler φιλοξενεί γκαλά στα βραβεία Grammy

Ο Στίβεν Τάιλερ χρησιμοποιεί τα βραβεία Grammy 2018 για να φιλοξενήσει ένα φιλανθρωπικό πάρτι προς όφελος του οργανισμού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Steven Tyler χρησιμοποιεί τα βραβεία Grammy 2018 για να φιλοξενήσει ένα φιλανθρωπικό πάρτι προς όφελος του οργανισμού του Janie's Fund.

Ο frontman των Aerosmith εγκαινίασε το φιλανθρωπικό του ίδρυμα, το οποίο παρέχει βοήθεια σε κορίτσια που έχουν κακοποιηθεί ή παραμεληθεί, το 2015 και τώρα συνεργάζεται με τα στελέχη της Live Nation για τη διοργάνωση του Janie's Gala με αφορμή το επίσημο πάρτι των βραβείων Grammy, στα Red Studios του Hollywood στις 28 Ιανουαρίου.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει επίσης δείπνο, ζωντανό πλειστηριασμό και μια συναυλία από τον Tyler και το συγκρότημά του Loving Mary. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για το ταμείο του ιδρύματος, το οποίο πήρε το όνομά του από την επιτυχία των Aerosmith «Janie's Gun a Gun».

«Αυτό το γκαλά είναι περισσότερο από μια απλή νύχτα διασκέδασης, καθώς είναι ένα πέρασμα προς την άλλη πλευρά για αυτά τα κορίτσια των οποίων η ζωή έχει ακινητοποιηθεί», όπως αναφέρει ο Tyler.

«Είναι μια ευκαιρία να ενημερωθούμε για το πολύτιμο έργο του οργανισμού. Είναι καιρός να βγάλουμε από το σκοτάδι και να φέρουμε στο φως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια, ώστε να γίνουν γνωστά σε όλους».

Το Janie's House μπορεί να προσφέρει καταφύγιο και θεραπεία σε 30 κορίτσια κάθε φορά, ενώ είναι το πρώτο ασφαλές καταφύγιο που ιδρύθηκε μέσω του οργανισμού Janie's Fund.

«Αν υπάρχει έστω και μια αχτίδα ελπίδας για αυτά τα κακοποιημένα κορίτσια, αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει», ήταν η δήλωση του διάσημου ρόκερ.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker