kiss-logo
Now playingA SKY FULL OF STARS COLDPLAY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Αυτό ήταν το Νο.1 τραγούδι στα ελληνικά ραδιόφωνα για το 2017

Το 2017 έφτασε στο τέλος του και χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν η χρονιά του Ed Sheeran τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ελληνικό επίπεδο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το 2017 έφτασε στο τέλος του και χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν η χρονιά του Ed Sheeran τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ελληνικό επίπεδο.

Το "Shape Of You" ήταν το Νο.1 τραγούδι που έπαιξαν περισσότερο τα ελληνικά ραδιόφωνα για το 2017 σύμφωνα με τo IFPI Chart!

Η δημοφιλής ποπ μελωδία του Sheeran, ήταν επίσης το πιο διαδραστικό τραγούδι στο ραδιόφωνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, λαμβάνοντας 1,115 εκατομμύρια μεταδόσεις στη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε το κομμάτι μόλις λίγες ημέρες μετά την έλευση του 2017 και αυτό τελικά δούλεψε υπέρ του, καθώς εύκολα μπόρεσε να ανταγωνιστεί όλες τις άλλες επιτυχίες.

Σύμφωνα με την έκθεση της Nielsen που παρουσιάστηκε στο τέλος του έτους, το «Shape of You» ήταν το μόνο τραγούδι που κατάφερε στη διάρκεια του προηγούμενου έτους να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ραδιοφωνικές μεταδόσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφήνοντας πίσω του τον Bruno Mars που ακολούθησε στη δεύτερη θέση.

Το ρεκόρ επιτυχιών για τον Sheeran και το δημιούργημά του δεν σταμάτησε εκεί όμως, καθώς κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart σε συνολικά 44 χώρες, ενώ παρέμεινε τελικά 12 εβδομάδες στην κορυφή του US Billboard Hot 100.

Πρωτοφανής είναι η επιτυχία που σημείωσε και το βίντεο κλιπ του «Shape Of You», καθώς κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα των τριών δισεκατομμυρίων σε προβολές και μάλιστα σε διάστημα λιγότερο των 12 μηνών που το κλιπ έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι του καλλιτέχνη.

Τρία είναι τα βίντεο κλιπ που έχουν ξεπεράσει σε views την επιτυχία του Sheeran και δεν είναι άλλα από το «Despacito» των Luis Fonsi & Daddy Yankee, το «See You Again» των Wiz Khalifa & Charlie Puth και το «Gangnam Style» του Psy που είχε δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση με την κυκλοφορία του.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker