kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Lady Gaga & Pink στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy

Η απονομή των βραβείων Grammy πλησιάζει και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η απονομή των βραβείων Grammy πλησιάζει και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται.

Η τελετή απονομής πρόκειται να λάβει χώρα στις 28 Ιανουαρίου στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο James Corden, ενώ ο Jay-Z φαίνεται πως ηγείται των υποψηφιοτήτων. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια μνημειώδη νύχτα με πολλά και ευφάνταστα show όπως και κάθε χρόνο.

Τα ονόματα των πρώτων καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή έχουν αποκαλυφθεί και περιλαμβάνουν τους: Lady Gaga, Pink, Little Big Town και Childish Gambino.

H φετινή σηματοδοτεί την τέταρτη συνεχή χρονιά που η Gaga θα εμφανιστεί στη σκηνή και την έκτη φορά που θα εμφανιστεί σε τελετή βραβείων Grammy συνολικά. Πέρυσι η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τους Metallica για να ερμηνεύσουν από κοινού το τραγούδι του συγκροτήματος "Moth Into Flame", εμφάνιση που κατέληξε να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές της βραδιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέτος η Gaga θα ερμηνεύσει μια από τις επιτυχίες του τελευταίου της άλμπουμ ή ένα medley επιτυχιών, ενώ πιθανότατα θα εκμεταλλευτεί επίσης την εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιάσει ένα νέο σινγκλ.

Η Lady Gaga πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να παραλάβει δυο βραβεία σύμφωνα με τα προγνωστικά. Για το βραβείο καλύτερου άλμπουμ ποπ μουσικής, η τραγουδίστρια ανταγωνίζεται άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Lana Del Rey, η Kesha και ο Ed Sheeran.

Μια από τις συνθέσεις του νέου της άλμπουμ «Beautiful Trauma» πρόκειται να ερμηνεύσει στη σκηνή του Madison Square Garden η Pink, της οποίας το πρόσφατο σινγκλ «What About Us» γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, επικρατέστερο από τα σινγκλ της για τη συγκεκριμένη βραδιά, φαίνεται να είναι το ομώνυμο με το άλμπουμ τραγούδι, σύμφωνα με τις πληροφορίες. 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker