kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Αναβάλλει ξανά την περιοδεία της η Shakira

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Shakira πριν από μερικούς μήνες, που την υποχρέωσε να αναβάλλει την προγραμματισμένης περιοδείας της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε η Shakira πριν από μερικούς μήνες, που την υποχρέωσε να αναβάλλει την έναρξη της προγραμματισμένης παγκόσμιας περιοδείας της. Η ανακοινωμένη περιοδεία επρόκειτο να ξεκινήσει από την Κολωνία στις 8 Νοεμβρίου 2017. Όπως είχε επιβεβαιώσει η ίδια η διάσημη τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η εντατική προετοιμασία για την «El Dorado World Tour», είχε λειτουργήσει επιβαρυντικά στην υγεία της.

Το πρόβλημα της υγείας της είχε εντοπιστεί στις φωνητικές της χορδές. Η περιοδεία της Shakira στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του 2018, όμως η αποκατάσταση της υγείας της φαίνεται πως πραγματοποιείται με βραδύτερο ρυθμό.

«Είχα την ελπίδα ότι η θεραπεία του τραύματος στις φωνητικές μου χορδές θα γινόταν πιο σύντομα και άρα θα ήμουν σε θέση εγκαίρως να ξαναρχίσω την περιοδεία μου τον Ιανουάριο, όμως αφού εξέτασα όλες τις επιλογές αναγκάστηκα να δεχτώ την ιδέα ότι το τραύμα μου χρειάζεται περισσότερο χρόνο και φροντίδα για να θεραπευτεί».

Όπως όλα δείχνουν, η παγκόσμια περιοδεία πρόκειται τελικά να ξεκινήσει τον Ιούνιο αντί για τον Ιανουάριο του 2018.

«Ήθελα να γράψω μια ακόμη επιστολή για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους σας για την ανυπολόγιστη αγάπη και υποστήριξη που μου στείλατε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες», ήταν τα λόγια της Κολομβιανής τραγουδίστριας. 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker