kiss-logo
Now playingLADY (HEAR ME TONIGHT) MODJO
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Bono: Η μουσική σήμερα είναι πολύ «γυναικεία»...

Ο frontman των U2 αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, στη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο μουσικό περιοδικό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Bono δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η σημερινή κατάσταση στη βιομηχανία της μουσικής τον αφήνει εντελώς αδιάφορο... για την ακρίβεια αποτελεί κατά τη γνώμη του μια πολύ γυναικεία υπόθεση.

Ο frontman των U2 αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, στη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο μουσικό περιοδικό Rolling Stone magazine.

Ερωτώμενος για το πως και που ανακαλύπτει νέα μουσική, ο Bono απάντησε ότι ενημερώνεται από τα παιδιά του που ακολουθούν τη σκηνή της ροκ και της hip-hop μουσικής και με αυτό τον τρόπο ακούει μερικές από τις πιο τελευταίες κυκλοφορίες.

Ο γιος του Bono, Eli Hewson, που είναι αρχηγός και βασικό μέλος στο ροκ συγκρότημα Inhaler, πιστεύει ότι: «Μια rock and roll επανάσταση είναι προ των πυλών». Όταν ο Ιρλανδός τραγουδιστής χρειάστηκε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτή τη δήλωση, είπε: «Πιστεύω ότι η μουσική έχει γίνει πολύ γυναικεία. Προφανώς κάτι καλό μπορεί να υπάρχει έστω και έτσι αλλά για την ώρα το hip-hop είναι το μόνο είδος στο οποίο μπορεί να υπάρξει πραγματική οργή για ένα νέο αγόρι και αυτό δεν μπορεί να είναι καλό».

Ο Paul David Hewson όπως είναι το αληθινό όνομα του Bono, άρχισε να ασχολείται με τη μουσική στην ηλικία των 16. Στο ξεκίνημα της καριέρας του υπήρξε, όπως δηλώνει αρκετά οργισμένος, κατάφερε όμως να βρει τον δρόμο του εκφράζοντας την οργή του μέσα από τη μουσική και μέχρι σήμερα θεωρεί πως αυτός είναι ένας υγιής τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων του.
 

«Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στη Γη», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος του δημοφιλέστερου σύγχρονου ροκ συγκροτήματος.

«Δεν θέλω να αλλάξει αυτό, υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα να κάνουμε. Είμαι πραγματικά ευλογημένος και η πίστη μου είναι ισχυρή».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker