kiss-logo
Now playingCHEAP THRILLS SIA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Klaus Meine: «Οι Scorpions έμαθαν το μάθημά τους...»

«Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει», λέει ο Meine στη συνέντευξή του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την άποψή τους για αρκετά θέματα κατέθεσαν οι Scorpions, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Billboard.

Σύμφωνα με τον Klaus Meine, τραγουδιστή του συγκροτήματος, υπάρχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα σε αρκετές περιοχές του πλανήτη, που είναι πιθανό να επηρεάσουν το μέλλον της ανθρωπότητας.

Καθώς οι Scorpions τραγουδούσαν το 1991 για τον «Άνεμο της Αλλαγής», είχαν την αίσθηση όπως είπε ο Meine ότι είχε επέλθει επιτέλους μια ισορροπία μεταξύ των ισχυρών δυνάμεων. Δυστυχώς όμως, υπήρξαν νέοι άνεμοι της αλλαγής φέτος, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες με την προεδρία του Trump.

«Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι συμβαίνει», λέει ο Meine στη συνέντευξή του. «Όλα είναι μια τρέλα. Έχουμε το επερχόμενο Brexit στο Ηνωμένο Βασίλειο, την κρίση μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, όλα αυτά είναι πραγματικά τρομακτικά».

Όπως συμπλήρωσε ο frontman του συγκροτήματος, στη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας τους στην Αμερική, ήρθε σε επαφή με αρκετούς από τους οπαδούς τους και είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ερωτηματικά για το μέλλον: «Πού πάμε ως κοινωνία;». Η πορεία κατά τον Meine, είναι πραγματικά απρόβλεπτη.

Ο Meine και οι Scorpions πάντως, σχεδιάζουν να συνεχίσουν να κατασκευάζουν μουσικές γέφυρες με τους αγαπημένους τους οπαδούς για πολύ ακόμα. Το συγκρότημα επιστρέφει στο δρόμο στις 22 Μαρτίου με τις ευρωπαϊκές ημερομηνίες που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να αποχαιρετίσουμε οριστικά το κοινό μας, λέει ο Meine, αναφερόμενος στη γνωστή ιστορία που εκτυλίχθηκε το 2010, όταν το συγκρότημα είχε ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του να κυκλοφορήσει ένα τελευταίο άλμπουμ και να πραγματοποιήσει μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Οι Scorpions πάντως δεν σκοπεύουν να κάνουν ξανά το ίδιο λάθος. «Μάθαμε το μάθημά μας», λέει ο Meine.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker