kiss-logo
Now playingSING IT BACK MOLOKO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ο Lenny Kravitz πούλησε την έπαυλή του στο Miami Beach

Το πρώην αρχοντικό του Lenny Kravitz, μόλις πωλήθηκε με αντίτιμο το ποσό των 16,5 εκατομμυρίων δολαρίων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το πρώην αρχοντικό του Lenny Kravitz, μόλις πωλήθηκε με αντίτιμο το ποσό των 16,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ποσό της αγοράς αντιστοιχεί σε έκπτωση 34% αναφορικά με την αρχική τιμή των 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατασκευαστής της έπαυλης του Miami Beach ήταν ο Stephen Muss, ο οποίος είχε διαθέσει την έκταση των 1.200 τετραγωνικών στην οδό West 25th Street, στον διάσημο τραγουδοποιό. Ο Muss ήταν επίσης ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Fontainebleau στο Miami Beach.

Το όνομα του νέου αγοραστή του οικήματος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όταν η τιμή της εκπληκτικής έπαυλης μειώθηκε κατά 19,5 εκατομμύρια δολάρια, η μεσογειακού στιλ ιδιοκτησία άρχισε να συγκεντρώνει την προσοχή των υποψήφιων αγοραστών.

Η σημαντική έκπτωση είναι σύμφωνη με άλλες πρόσφατες πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στο Miami, καθώς οι πωλητές πολυτελών κατοικιών εμφανίζουν όλο και πιο σημαντικές μειώσεις τιμών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Το πρώην σπίτι του Kravitz καταλαμβάνει συνολικά 2.500 τετραγωνικά, σε μια μαγευτική τοποθεσία στο Sunset Island II με πρόσοψη 125μ. Βρίσκεται στον κόλπο Biscayne και περιλαμβάνει ιδιωτική παραλία, πισίνα με θαλασσινό νερό, τζακούζι, καμπάνα και ιδιωτική αποβάθρα. Το κτήμα του Miami Beach περιλαμβάνει ακόμα ιδιωτικό κινηματογράφο, κήπο διαλογισμού, γυμναστήριο, ασανσέρ και ξενώνα.

Ο Kravitz είχε καταβάλει περίπου εννέα εκατομμύρια δολάρια για την αγορά της έπαυλης το 2001.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker