kiss-logo
Now playingHOT N COLD KATY PERRY
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Michael Jackson

Το «Blood on the Dance Floor 2017», συνδυάζει άψογα σκηνές από την ταινία μικρού μήκους του Michael Jackson με νέα πλάνα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Blood on the Dance Floor 2017» είναι ο τίτλος ενός νέου βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησαν οι εκπρόσωποι του Michael Jackson.

Το «Blood on the Dance Floor 2017», συνδυάζει άψογα σκηνές από την ταινία μικρού μήκους του Michael Jackson με τα νέα πλάνα στα οποία συμμετέχουν μέλη της ομάδας χορού Cirque du Soleil σε υποστηρικτικούς ρόλους.

Το Blood on the Dance Floor/HIStory in the Mix (που συχνά αναφέρεται απλά ως Blood on the Dance Floor) είναι remix άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον. Κυκλοφόρησε από την Epic Records στις 20 Μαΐου 1997 και έγινε το πρώτο σε πωλήσεις remix album στην Ιστορία της Μουσικής.

Το άλμπουμ συμπεριλάμβανε 8 επανεκτελέσεις από το προηγούμενο άλμπουμ του Τζάκσον, HIStory, και πέντε νέα τραγούδια. Ο Τζάκσον ήταν ο παραγωγός των νέων κομματιών, ενώ παραγωγοί των remixes ήταν άλλοι καλλιτέχνες.

Το κλασσικό φιλμ μικρού μήκους "Blood on the Dance Floor" του Michael Jackson ενσωματώνει άψογα νέα βίντεο από τους Cirque du Soleil σε ένα βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι.

Το βίντεο κλιπ εγκρίθηκε από τους κληρονόμους του Τζάκσον πριν κυκλοφορήσει, ενώ η χορογραφία και το βασικό πλαίσιο ανήκει στον παλιό συνεργάτη του «Βασιλιά» και διάσημο για το έργο του χορευτή Jamie King.

Οι νόμιμοι εκπρόσωποι του εκλιπόντος σε συνεργασία με τη Sony Music, φαίνεται πως εμπνεύστηκαν από τη φετινή ετήσια γιορτή των γενεθλίων του Michael για να δημιουργήσουν μια σύγχρονη ταινία μικρού μήκους και αυτό είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker