kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Robbie Williams νοσηλευόταν για επτά ημέρες

Μεταξύ άλλων, ο διάσημος τραγουδοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας που τον ταλαιπώρησε για επτά ημέρες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Robbie Williams στο βρετανικό Tabloid The Sun. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος τραγουδοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας που τον ταλαιπώρησε για επτά ημέρες, όσες ήταν και οι μέρες της νοσηλείας του.

«Είναι πολύ περίεργο να ξεκινάς για περιοδεία και ξαφνικά να βρίσκεσαι σε εντατική μονάδα».

Ο Robbie Williams αποκάλυψε επίσης ότι υποφέρει από φοβία για την υγεία του.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είχε αναγκαστεί να ακυρώσει τις ημερομηνίες από το Ρωσικό σκέλος της περιοδείας του «The Heavy Entertainment Show του», λόγω μιας μη ανακοινωθείσας ασθένειας τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξη, ο Robbie έπρεπε να παραμείνει για επτά ημέρες στην εντατική αφού οι γιατροί ανακάλυψαν κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλό του, αναγκάζοντάς τον να ακυρώσει τις ημερομηνίες της περιοδείας.

«Το αριστερό μου χέρι είχε μουδιάσει, είχα τρομερό πονοκέφαλο και δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να πάρω μια πλήρη αναπνοή. Είχα κάνει εξετάσεις αίματος και διάφορες άλλες εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καρδιάς και του εγκεφάλου μου, και εντοπίστηκαν γενικά κάποιες ανωμαλίες, συμπεριλαμβανομένου και κάτι στο μυαλό μου που έμοιαζε με αίμα. Αυτό ήταν προφανώς πολύ τρομακτικό, οπότε η απόφαση ελήφθη και με έστειλαν κατευθείαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας», ήταν τα λόγια του Williams.

O Robbie υπόσχεται πάντως να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό του στο μέλλον.

«Η όλη εμπειρία μου έδωσε πραγματικά τροφή για σκέψη, καθώς είχα βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση, αλλά τότε ήμουν 23 ή 27 ετών... Μόλις περάσετε 43 χρόνια στον πλανήτη θα συνειδητοποιήσετε ότι, ακόμα κι αν έχετε όλα όσα έχω εγώ, δεν είστε αήττητοι».

Τέλος, ερωτώμενος ο Robbie Williams δήλωσε ότι δεν υπάρχει σκέψη για επανασύνδεση των Take That, τουλάχιστον όχι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker