kiss-logo
Now playingWITHOUT YOU MARIAH CAREY
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ένα νέο ντοκιμαντέρ παρουσίασαν οι R.E.M.

Την κυκλοφορία ενός νέου μίνι ντοκιμαντέρ ανακοίνωσε το συγκρότημα των R.E.M.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την κυκλοφορία ενός νέου μίνι ντοκιμαντέρ ανακοίνωσε το συγκρότημα των R.E.M.

To σύντομο φιλμ περιλαμβάνει υλικό από ολοκαίνουργιες συνεντεύξεις, στις οποίες τα μέλη του συγκροτήματος, Michael Stipe, Mike Mills και Peter Buck, αποκαλύπτουν όλη την ιστορία γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ, ''Automatic For The People''. Το εν λόγω άλμπουμ συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Για να τιμήσει αυτό το σημαντικό ορόσημο, η Craft Recordings κυκλοφόρησε μια νέα remastered εκδοχή του άλμπουμ, σε διαφορετικές μορφές. Η νέα ηχογράφηση του ''Automatic For The People'' κυκλοφόρησε σε μια πολυτελή τετραπλή κασετίνα που περιλαμβάνει επίσης ακυκλοφόρητες μέχρι σήμερα πρώτες ηχογραφήσεις καθώς και υλικό από τη μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο 40 Watt Club στην πατρίδα τους, σε νέα επεξεργασία που παρέχει η τεχνολογία Dolby Atmos, με την παραγωγή του Scott Litt.

Ο Litt, που υπήρξε παραγωγός και του αρχικού άλμπουμ, εμφανίζεται στο σύντομο ντοκιμαντέρ και μοιράζεται τις εντυπώσεις του, καθώς επίσης και το θρυλικό μέλος των Led Zeppelin, ο John Paul Jones.

Στο ντοκιμαντέρ, οι R.E.M. αναλύουν τις βαθύτερες πτυχές του άλμπουμ, από το πώς συνέλαβαν την αρχική ιδέα μέχρι και την ηχογράφηση των τραγουδιών.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker