kiss-logo
Now playingBECAUSE THE NIGHT 10,000 MANIACS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Celine Dion και ο Lenny Kravitz αποτίουν φόρο τιμής στον «Elvis της Γαλλίας»

Η Dion και ο Kravitz αποτίουν φόρο τιμής στον Johnny Hallyday, τον μεγαλύτερο σύγχρονο ροκ σταρ της Γαλλίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Celine Dion και ο Lenny Kravitz αποτίουν φόρο τιμής στον Johnny Hallyday, τον μεγαλύτερο σύγχρονο ροκ σταρ της Γαλλίας, που απεβίωσε στις 5 Δεκεμβρίου.

Η Dion, επιβεβαίωσε μάλιστα πρόσφατα ότι βρίσκεται ξανά στο στούντιο για την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ, στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης η Sia και η P!nk. Το νέο άλμπουμ πάντως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2018.

Ο Hallyday, ο βετεράνος τραγουδοποιός που πολλοί συνήθιζαν να αποκαλούν «Elvis Presley της Γαλλίας», ήταν ηλικίας 74 ετών και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. «Έφυγε» από τη ζωή περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του συγγενείς, στην ιδιωτική του κατοικία.

Η σύζυγος του εκλιπόντα, Laeticia, δήλωσε σχετικά: «Ο Johnny Hallyday μας άφησε. Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές αδυνατώ να το πιστέψω. Ο άνθρωπός μου δεν είναι πια μαζί μας. Μας άφησε απόψε με τον ίδιο τρόπο που έζησε τη ζωή του, με κουράγιο και αξιοπρέπεια».

Ο Lenny Kravitz δημοσίευσε δυο φωτογραφίες του με τον Hallyday, ενώ η Celine Dion δήλωσε ότι θα τον θυμάται για πάντα.

Επίσης, ο Richie Sambora των Bon Jovi ευχαρίστησε δημόσια τον διάσημο περφόρμερ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tweeter, ενώ ο κιθαρίστας του Paul McCartney, Brian Ray δήλωσε συγκλονισμένος από την απώλεια ενός καλού φίλου που θα λείψει όπως είπε σε εκατομμύρια φίλους της μουσικής.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker