kiss-logo
Now playingCAN'T FIGHT THE MOONLIGHT LeANN RIMES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Ed Sheeran είναι ο Νο.1 καλλιτέχνης του Spotify

Ο Ed Sheeran είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ψηφιακές αναμεταδόσεις στο Spotify για το 2017...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Ed Sheeran είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ψηφιακές αναμεταδόσεις στο Spotify για το 2017.

Ο ηλικίας μόλις 26 ετών Sheeran, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας στη συγκεκριμένη δημοφιλέστατη πλατφόρμα μουσικής, κατέχοντας το ρεκόρ των 6,3 δισεκατομμυρίων streams.

Ο Εd Sheeran κατάφερε να εκθρονίσει από την πρώτη θέση τον Καναδό ράπερ, Drake, ο οποίος κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ το 2016. Την πεντάδα των πιο επιτυχημένων με βάση τις ψηφιακές αναμεταδόσεις στο Spotify, συμπληρώνουν εκτός από τον Drake, οι: The Weeknd, Kendrick Lamar και Chainsmokers.

Όπως είναι αντιληπτό, την πρώτη πεντάδα καταλαμβάνουν μόνο άνδρες εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας, εντούτοις η Rihanna είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνης της λίστας για τη χρονιά, ακολουθούμενη από την Taylor Swift και τη Selena Gomez.

Ο Ed Sheeran κατακτά μια ακόμα πρώτη θέση στην κατάταξη του Spotify, καθώς το άλμπουμ του ''Divide'', έχει καταγραφεί 3,1 δισεκατομμύρια φορές στη λίστα με τις ψηφιακές αναμεταδόσεις ενώ η επιτυχία του ''Shape of You'' είναι το τραγούδι με τις περισσότερες αναμεταδόσεις της χρονιάς, με 1,4 δισεκατομμύρια streams.

Οι Luis Fonsi και Daddy Yankee κατέχουν, με την επιτυχία τους ''Despacito'' τη δεύτερη θέση στο Top με τα τραγούδια με τις περισσότερες αναμεταδόσεις, στη remix εκδοχή του σινγκλ με τον Justin Bieber στα φωνητικά, ενώ η original εκδοχή του τραγουδιού ακολουθεί στην τρίτη θέση.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker