kiss-logo
Now playingSHIVERS ED SHEERAN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Η Shakira αναβάλει την έναρξη της περιοδείας της

Ένα παροδικό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Shakira, της οποίας η προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία επρόκειτο να ξεκινήσει από την Κολωνία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα παροδικό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Shakira, της οποίας η προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου με πρώτο σταθμό την Κολωνία.

Όπως επιβεβαιώνει η ίδια η διάσημη τραγουδίστρια, η εντατική προετοιμασία για την «El Dorado World Tour», λειτούργησε επιβαρυντικά στην υγεία της.

Το πρόβλημα της υγείας της εντοπίζεται στις φωνητικές της χορδές. Όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Κολομβιανή τραγουδίστρια είναι αναγκασμένη να τηρήσει προσωρινή αφωνία για μια ή δυο μέρες, ώστε να προστατεύσει τον εαυτό της και να μην δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η επόμενη εμφάνιση της Shakira είναι προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου στο Παρίσι και το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορέσει να δώσει το «παρών».

«Με στενοχωρεί αλλά κατανοώ ότι πρέπει να ακολουθήσω τη συμβουλή των γιατρών μου ώστε να αναρρώσω και να μην δημιουργήσω μεγαλύτερη ζημιά. Η ομάδα του Live Nation εργάζεται σκληρά για να βρει μια νέα ημερομηνία για εμένα ώστε να επιστρέψω στη Γερμανία και να σας χαρίσω μια εξαιρετική συναυλία που πιστεύω ότι θα είναι από τις καλύτερες μου. Επικεντρώνομαι στην ανάρρωσή μου ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω την περιοδεία μου τις 10 Νοεμβρίου στη συναυλία του Παρισιού, μόλις πάρω το πράσινο φως από τους γιατρούς μου».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker