kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Αυτές είναι οι συμβουλές της LP προς τους νέους καλλιτέχνες

Στην πρόσφατη συνέντευξή της η LP, μοιράζεται το μυστικό της επιτυχίας με τους επίδοξους τραγουδοποιούς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η LP (της οποίας το αληθινό όνομα είναι Laura Pergolizzi), δεν αποτελεί καθόλου μια συνηθισμένη περίπτωση καλλιτέχνη. Έχοντας γράψει επιτυχίες για άλλους καλλιτέχνες (όπως η Rihanna, η Christina Aguilera, η Rita Ora και οι The Kooks), η τραγουδοποιός από τη Νέα Υόρκη κατάφερε να ξεχωρίσει και να εδραιώσει τη θέση της στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

H LP έχει πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα και έχει αρκετά εκατομμύρια ψηφιακά views στην πλατφόρμα του Youtube, καθώς το τραγούδι της ''Lost On You'' είναι το έβδομο κατά σειρά στο chart που δημιουργούν οι χρήστες του Shazam.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της η LP, μοιράζεται το μυστικό της επιτυχίας με τους επίδοξους τραγουδοποιούς.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, έγραψε όλα τα τραγούδια με βάση το προσωπικό της κριτήριο και μόνο. Όπως αναφέρει: «Για μια μεγάλη περίοδο, περίπου τριών χρόνων, δεν είχα καταφέρει να έχω καμία επιτυχία με τις δισκογραφικές. Είχα όμως καταφέρει να συνθέσω 140 τραγούδια. Ένα από αυτά είχε βρει τον δρόμο του καταλήγοντας στα χέρια των Backstreet Boys. Τότε ήταν που αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με το αντικείμενο. Έτσι ξεκίνησα να γράφω τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες».

«Άρχισα να εμφανίζομαι μια φορά την εβδομάδα σε ένα μικρό club στο Χόλιγουντ διασκευάζοντας γνωστές επιτυχίες. Πολλοί γνωστοί τραγουδιστές ήταν εκεί και σταδιακά αρκετοί πελάτες ερχόντουσαν μόνο για να με ακούσουν. Το 2011 κατάφερα να υπογράψω με την Warner Bros.»

Το μυστικό της επιτυχίας σύμφωνα με τη διάσημη τραγουδίστρια κρύβεται στην «ένταση». Απλά ξεκινήστε και γράψτε όσα περισσότερα τραγούδια μπορείτε. Δεν έχει καμία σημασία αν θα γράψετε ένα τραγούδι που σας φαίνεται ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Αν το καταφέρετε αυτό, θα υπάρχει πάντα η ανάγκη να γράψετε μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

«Αν προσπαθήσετε να είστε τόσο παραγωγικοί όσο μπορείτε, τότε θα βρείτε το δικό σας πραγματικό ύφος. Συνεχίστε να ανακαλύπτετε αυτό που κρύβεται μέσα σας. Συνεχίστε να γράφετε και μην αποθαρρύνεστε. Αυτό που έμαθα από τη συναναστροφή μου με πολλούς από τους εξαιρετικά επιτυχημένους τραγουδοποιούς είναι ότι η αληθινή λίστα με τις επιτυχίες τους μπορεί να περιέχει 10 η και λιγότερα τραγούδια, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες τραγούδια στα αρχεία τους».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker