kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Everyday is Christmas, μας δηλώνει η Sia

«Κάθε μέρα Χριστούγεννα» μας υπόσχεται η Αυστραλή στιχουργός και τραγουδίστρια, με την επερχόμενη κυκλοφορία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Κάθε μέρα Χριστούγεννα» μας υπόσχεται η Αυστραλή στιχουργός και τραγουδίστρια, με την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου – θεματικού της άλμπουμ.

«Everyday is Christmas» είναι ο τίτλος του νέου δισκογραφικού εγχειρήματος. Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου από την Atlantic Records και τη δισκογραφική Monkey Puzzle. Την παραγωγή του υπογράφει η ίδια η Sia, σε συνεργασία με τον Αμερικανό Greg Kurstin που είναι γνωστός από συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως η Adele, η Kelly Clarkson, η Ellie Goulding, η Pink και αρκετοί άλλοι.

Το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ έχει ήδη κυκλοφορήσει. Τίτλος του είναι «Santa is Coming For Us». Πρόκειται ένα χαρούμενο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που δεν θυμίζει σε τίποτα την κλασική ελαφρώς «σκοτεινή» φόρμα των προηγούμενων συνθέσεων μέσα από τις οποίες κατάφερε να διακριθεί και εδραιώσει το προσωπικό της ύφος.

Η Sia Kate Isobelle Furler όπως είναι ολόκληρο το όνομα της τραγουδοποιού από την Αυστραλία, έχει τιμηθεί στα Aria Awards το 2009 με το βραβείο για το καλύτερο Μουσικό DVD, ενώ το άλμπουμ της Some People Have Real Problems ήταν υποψήφιο στην κατηγορία «Καλύτερος δίσκος πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη».

 

Το tracklist του νέου άλμπουμ ''Everyday is Christmas'' περιέχει τους εξής τίτλους:

01. Santa’s Coming For Us
02. Candy Cane Lane
03. Snowman
04. Snowflake
05. Ho Ho Ho
06. Puppies Are Forever
07. Sunshine
08. Underneath The Mistletoe
09. Everyday is Christmas
10. Underneath The Christmas Lights.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker