kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

''The Thrill οf It All'', αυτό είναι το νέο άλμπουμ του Sam Smith

Το ''follow-up'' του πρώτου LP είναι έτοιμο και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου όπως αποκαλύπτει ο ίδιος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Έχουν περάσει μερικά χρόνια από την κυκλοφορία του βραβευμένου με Grammy, ντεμπούτο άλμπουμ του Sam Smith. Το ''In the Lonely Hour'', η δυναμική του οποίου είχε διακριθεί από τις πρώτες μέρες, κατάφερε να καθιερώσει τον δημιουργό του στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Το ''follow-up'' του πρώτου LP είναι έτοιμο και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου όπως αποκαλύπτει ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Smith, προλογίζει τη νέα κυκλοφορία με τα λόγια: «Eίμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη γέννηση του δεύτερου μουσικού παιδιού μου. Κρατώντας το βινύλιο 'The Thrill Of It All' στα χέρια, είναι η στιγμή που όλα αυτά γίνονται πραγματικά. Ελπίζω ότι αγαπάτε το "Pray" όσο και εγώ, ελπίζω ότι θα γίνει φίλος σας σε αυτές τις βαθιές σκοτεινές νύχτες της σύγχυσης και της μοναξιάς. Σας αγαπώ τόσο πολύ όλους».

Όπως αποκάλυψε ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στο νέο άλμπουμ το 2015. «Έγραψα 10 ή 13 τραγούδια πριν την τελετή των βραβείων Όσκαρ, ενώ αργότερα, στη διάρκεια των διακοπών μου στο Άμστερνταμ, ξεκίνησα να ηχογραφώ το νέο άλμπουμ με τη συνεργασία του παλιού μου φίλου Jimmy Napes».

Το "Too Good At Goodybyes" είναι το νέο single του Sam Smith, ήδη τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη και μετράει κάποια εκατοντάδες εκατ. views στο youtube. Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Smith με τον σκηνοθέτη Luke Monaghan.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker