kiss-logo
Now playingBYE BYE BYE NSYNC
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Μιούζικαλ η ζωή της Amy Winehouse

Η οικογένεια της Amy Winehouse βρίσκεται σε συζητήσεις με σκοπό τη μεταφορά της ζωής της τραγουδίστριας στο West End
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η οικογένεια της Amy Winehouse βρίσκεται σε συζητήσεις με σκοπό τη μεταφορά της ζωής της Winehouse στο διάσημο West End του Λονδίνου.

Ένα μιούζικαλ που θα αφηγείται την πορεία και την προσωπική ζωή της πρόωρα χαμένης τραγουδίστριας, ανακοίνωσε o Mitch Winehouse, καθώς όπως είπε αυτό βρίσκεται υπό διαμόρφωση.

Ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitchell, δήλωσε στη Βρετανική εφημερίδα The Sun, ότι η οικογένεια προσανατολίζεται στην παραγωγή ενός μιούζικαλ γύρω από τη ζωή της τραγουδίστριας με έμφαση στο ταλέντο της, καθώς είναι άδικο ότι ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή κυριάρχησε στην ειδησιογραφία επικαλύπτοντας όλα τα υπόλοιπα.

Η Winehouse, έφυγε από τη ζωή πρόωρα στην ηλικία των 27 τον Σεπτέμβριο του 2011. Η ζωή και το άδοξο τέλος της παρουσιάστηκε στο αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ βέβαια, που προβλήθηκε το 2015 με τίτλο ''Amy'', όμως τώρα φαίνεται πως ήρθε ο καιρός για την οικογένεια να αφηγηθεί την ιστορία από τη δική της πλευρά.

«Είναι κάτι που θα ήθελα πραγματικά να πραγματοποιηθεί και θα με έκανε πολύ χαρούμενο. Θέλουμε το έργο που θα ανέβει να αναφέρεται στην Amy και να την παρουσιάζει έτσι όπως αληθινά ήταν», ήταν η δήλωση του Mitch Winehouse.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker