kiss-logo
Now playingILY SURF MESA FEAT. EMILEE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Μήπως έχει έρθει το τέλος για τους Depeche Mode;

«Εγώ είμαι απλά ένας κλέφτης αυτοκινήτων που στάθηκε τυχερός», ήταν τα λόγια του Dave Gahan...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μήπως έχει έρθει το τέλος για το συγκρότημα των Depeche Mode; Σε αυτό το ερώτημα καταλήγουμε μοιραία, ύστερα από μια εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε ο frontman του συγκροτήματος στο περιοδικό Q Magazine.

Ο ηλικίας 55 ετών Dave Gahan, δήλωσε πρόσφατα: «Κοίτα, είμαι απλά ένας κλέφτης αυτοκινήτων από το Basildon (της επαρχίας του Essex), που στάθηκε τυχερός. Έχω όμως πλήρη επίγνωση ότι όλο αυτό πρόκειται να τελειώσει. Κάθε φορά που βρισκόμαστε όλοι μαζί στη σκηνή σκέφτομαι ότι αυτή είναι η τελευταία περιοδεία. Και είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός αυτό. Όμως αν ύστερα από δυο χρόνια ο Martin (Lee Gore) μου στείλει ξανά μερικά νέα τραγούδια που θα πρέπει να τελειοποιήσουμε όπως γίνεται συνήθως, είναι πολύ πιθανό ότι αυτό θα με τραβήξει ξανά στην ρουτίνα του συγκροτήματος».

Τα μέλη των Depeche Mode ήταν μαζί στη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους των τελευταίων 40 ετών, καθώς το σταθερό line up αποτελούσαν εδώ και αρκετά χρόνια ο Gahan, ο Gore και ο Fletcher.

Η αποχώρηση του Vince Clarke, ο οποίος έφυγε στις αρχές της δεκαετίας του '80 για να δημιουργήσει τους Yazoo και του Alan Wilder, ο οποίος εγκατέλειψε το συγκρότημα το 1995, θα μπορούσαν να έχουν αποβεί μοιραίες για την πορεία των DM, οι οποίοι όμως συνέχισαν την ανοδική διαδρομή σημειώνοντας συνεχώς ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Και τα δυο μέλη είναι πια μόνιμοι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ο Gahan διαμένει στην Σάντα Μπάρμπαρα ενώ ο Gore είναι κάτοικος την Νέας Υόρκης.

Μάλιστα ο David Gahan, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του, πρόσφατα μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του επισκέφτηκαν ξανά το πατρικό του σπίτι στο Basildon για να δείξει στα παιδιά του το μέρος που μεγάλωσε. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στον συντάκτη του περιοδικού ο διάσημος και πλούσιος πια ερμηνευτής: «Όταν επέστρεψα στο μικρο σπίτι του Basildon όπου μεγάλωσα, κοιτάζαμε όλοι μαζί με απορία και αναρωτιόμασταν πως είναι δυνατό να χωρούσαμε όλοι σε αυτό το μικρο σπίτι».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker