kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

George Michael – Freedom: The Film

Δείτε ένα σύντομο βίντεο με υλικό από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, που δεν έχει προβληθεί μέχρι σήμερα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το πρώτο σινγκλ του George Michael που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατό του, είχε τίτλο ''Fantasy'' και λειτούργησε ως προπομπός του επερχόμενου άλμπουμ που θα ακολουθήσει στις 20 Οκτωβρίου με τίτλο Listen Without Prejudice/MTV Unplugged.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το περιβάλλον του εκλιπόντα τραγουδιστή, ο George Michael εργάζονταν πάνω στην κυκλοφορία του συγκεκριμένου άλμπουμ αλλά στην ίδια περίοδο επεξεργάζονταν επίσης ένα νέο ντοκιμαντέρ με ακατέργαστο μέχρι σήμερα υλικό και αποσπάσματα από τα γυρίσματα του περίφημου βίντεο κλιπ για την επιτυχία του ''Freedom''.

Το εμβληματικό βίντεο κλιπ είχε επιμεληθεί πριν από 27 χρόνια ο σκηνοθέτης του κινηματογράφου David Fincher, ο οποίος είχε καταφέρει να αποδώσει με μοναδικό τρόπο και ιδιαίτερο ύφος την ομορφιά και χάρη των Top models Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington και Cindy Crawford.

Οι εκπρόσωποι του πρόωρα χαμένου τραγουδιστή αποκάλυψαν σήμερα ένα μέρος από το υλικό που παρουσιάζει το νέο ντοκιμαντέρ, μέσα από ένα σύντομο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Στο νέο φιλμ δεν υπάρχουν πολλά πλάνα του George Michael, η ταινία όμως αποτελεί ένα σημαντικό στιγμιότυπο της κουλτούρας της δεκαετίας του '90 και μια υπενθύμιση ότι ο διάσημος μουσικός ήταν ανέκαθεν μπροστά από την εποχή του.

Το διπλό άλμπουμ πάντως διατίθεται ήδη σε προπαραγγελία ενώ επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ Freedom δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί.

 

Δείτε ένα σύντομο βίντεο με υλικό από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, που δεν έχει προβληθεί μέχρι σήμερα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker