kiss-logo
Now playingWHAT'S UP 4 NON BLONDES
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Μεγάλη δωρεά της Jennifer Lopez για τα θύματα του τυφώνα

Ένα εκατομμύριο δολάρια προσέφερε η Jennifer Lopez για την ανακούφιση των θυμάτων του καταστροφικού τυφώνα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα εκατομμύριο δολάρια προσέφερε η Jennifer Lopez για την ανακούφιση των θυμάτων του καταστροφικού τυφώνα που σχεδόν αφάνισε πρόσφατα την περιοχή του Πουέρτο Ρίκο.

Η ηλικίας 48 ετών Lopez είχε δηλώσει συγκλονισμένη από τα τραγικά αποτελέσματα του τυφώνα Μαρία, που χωρίς αμφισβήτηση ήταν ο χειρότερος των τελευταίων 85 ετών για την περιοχή.

Η οικογένεια της διάσημης τραγουδίστριας κατάγεται από την Καραϊβική, καθώς οι γονείς της ήταν μετανάστες από το Πουέρτο Ρίκο. Μέσα από μια συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε, η Lopez δήλωσε ότι ο Γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo, έχει ήδη αποδεχτεί την προσφορά της, αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα Μαρία, που άφησε πίσω του εκατοντάδες προβλήματα και τραγικές ιστορίες καθώς ήρθε να προσθέσει το καταστροφικό του έργο σε εκείνο του τυφώνα Ίρμα που προηγήθηκε.

Η Jennifer Lopez δήλωσε επίσης στο πλευρό του Marc Anthony με τον οποίο συνεχίζουν τον κοινό τους αγώνα για την κινητοποίηση και άλλων διάσημων καλλιτεχνών και αθλητών, για την ανακούφιση των θυμάτων της Καραϊβικής ενώ δεν παραλείπουν να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς τα θύματα του σεισμού στην πόλη του Μεξικού.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker