kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Αναβάλει την περιοδεία της η Lady Gaga

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Gaga στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ ''Joanne'' ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Την προηγούμενη εβδομάδα η Lady Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στη σκηνή του Rock in Rio Festival στη Βραζιλία, καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους λόγω της ινομυαλγίας που την ταλαιπωρεί. Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγες μέρες ότι υποφέρει από τη συγκεκριμένη πάθηση, της οποίας τα συμπτώματα περιλαμβάνουν εκτός από μυοσκελετικό πόνο, σημάδια κόπωσης, διαταραχή του ύπνου και της μνήμης.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Gaga στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ ''Joanne'' ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει από τη Βαρκελώνη την 21η Σεπτεμβρίου. Ύστερα από τις εισηγήσεις των γιατρών της, όλες οι ημερομηνίες των συναυλιών αναβλήθηκαν για το 2018.

Οι επόμενοι προγραμματισμένοι σταθμοί της Joanne World Tour στην Ευρώπη είναι 18 και η Gaga δήλωσε απογοητευμένη καθώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών της.

«Καθώς αναρρώνω και όταν αισθάνομαι έτοιμη, θα αποκαλύψω την ιστορία μου με περισσότερες λεπτομέρειες ελπίζοντας να ενημερώσω άλλους πάσχοντες ώστε όχι μόνο να ευαισθητοποιήσω αλλά και να διευρύνω την έρευνα για άλλους ανθρώπους που υποφέρουν όπως εγώ», αναφέρει η Lady σε ένα συναισθηματικό μήνυμα που ανάρτησε μέσω του Instagram.

«Χρησιμοποιώ τη λέξη υποφέρω, όχι για να με λυπηθούν κάποιοι ή για να τραβήξω την προσοχή άλλων, απλά είμαι πολύ απογοητευμένη που βλέπω ότι μερικοί άνθρωποι στο διαδίκτυο προσπαθούν να υποδηλώσουν ότι είμαι δραματική, παίζοντας το θύμα για να ξεφύγω από την περιοδεία. Αν με γνώριζαν, θα ήξεραν ότι κάτι τέτοιο απέχει πολύ από την αλήθεια».

Η επόμενη ημερομηνία για την περιοδεία Joanne, μετά τους 18 σταθμούς σε πόλεις της Ευρώπης, είναι προγραμματισμένη για τις 5 Νοεμβρίου στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker