kiss-logo
Now playingSUMMER JAM UNDERDOG PROJECT
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ο Harry Styles διασκευάζει Fleetwood Mac

Στο πλαίσιο της προώθησης των νέων του συνθέσεων, ο Styles εμφανίστηκε στην εκπομπή Live Lounge του BBC...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Harry Styles, μέλος των πάλαι ποτέ One Direction, ενός από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα boy band στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας, συνεχίζει ακάθεκτος την προσωπική του καριέρα καταγράφοντας ανοδική πορεία στους καταλόγους επιτυχιών αρκετών χωρών.

Το πρώτο σινγκλ που κυκλοφόρησε ο Harry Styles διακρίθηκε και γνώρισε αμέσως επιτυχία καθώς έγινε Νο.1 επιτυχία στο iTunes σε περισσότερες από 82 χώρες και κατάφερε να εκθρονίσει τον Ed Sheeran από την κορυφή του βρετανικού chart ύστερα από 13 εβδομάδες παραμονής.

Στο πλαίσιο της προώθησης των νέων του συνθέσεων, ο Styles εμφανίστηκε στην εκπομπή Live Lounge του BBC Radio 1, ερμηνεύοντας τραγούδια από το ντεμπούτο του ομότιτλο άλμπουμ.

Την έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η επιλογή του να διασκευάσει ζωντανά και με μοναδικό τρόπο την επιτυχία των Fleetwood Mac ''The Chain''.

Η εκδοχή του νεαρού ερμηνευτή υιοθετεί μια ομαλότερη προσέγγιση, ακόμη και όταν μοιραία συγκρίνεται με την αρχική έκδοση των Fleetwood Mac, προσθέτοντάς όμως το προσωπικό του στοιχείο, παρεμβαίνοντας σε κάποια σημεία με κάποιους ιδιότυπους φωνητικούς χειρισμούς.

 

Δείτε τον Harry Styles να διασκευάζει την επιτυχία των Fleetwood Mac:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker