kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

H ζωή του Michael Hutchence των INXS σε ντοκιμαντέρ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή και το έργο του τραγουδιστή και frontman των φημισμένων INXS πρόκειται να κυκλοφορήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή και το έργο του Michael Hutchence, τραγουδιστή και frontman των φημισμένων INXS πρόκειται να κυκλοφορήσει σύμφωνα με την SundayTelegraph.

Τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι ''Michael Hutchence: The Last Rockstar’'. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του παραγωγού Mark Llewellyn, θα είναι αρκετά αποκαλυπτικό και θα φωτίσει σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα του διάσημου ερμηνευτή.

Η ταινία για τη ζωή του Hutchence πρόκειται να προβληθεί μέσω του Channel Seven και μεταξύ άλλων θα επικεντρώνεται στις τελευταίες μέρες του 37χρονου τραγουδιστή. Έμφαση θα δοθεί επίσης σε ακυκλοφόρητες συνθέσεις του καλλιτέχνη από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, που απεβίωσε το 1997. Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει σύμφωνα με τις πληροφορίες, σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και στίχους που ο Hutchence έγραψε αλλά δεν πρόλαβε να μελοποιήσει.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Llewellyn: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό μουσικό, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ένα στοργικό πατέρα, έναν αληθινό αστέρα της ροκ».

Ο Llewellyn δηλώνει επίσης ότι του δόθηκε ελεύθερη πρόσβαση στα αρχεία του Hutchence και αυτή η ταινία σκοπεύει να αποκαλύψει όσο το δυνατό περισσότερα προσωπικά στοιχεία γύρω από τον καλλιτέχνη. Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και τα γυρίσματα έγιναν σε πέντε διαφορετικές χώρες.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παράλληλα με την εικοστή επέτειο του θανάτου του Hutchence τον Νοέμβριο του 2017.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker