kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ένα νέο τραγούδι από τον George Michael

Πρόκειται για το πρώτο δείγμα νέας μουσικής του George Michael, που θα κυκλοφορήσει μετά τον πρόωρο θάνατο του καλλιτέχνη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πρόκειται για το πρώτο δείγμα νέας μουσικής του George Michael, που θα κυκλοφορήσει μετά τον πρόωρο θάνατο του καλλιτέχνη.

Το πρώην μέλος των Wham! απεβίωσε την ημέρα των Χριστουγέννων το 2016 στην ηλικία των 53 ετών, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει ένα νέο μουσικό άλμπουμ το 2017.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές του διεθνή μουσικού τύπου, ο ταλαντούχος συνθέτης και ερμηνευτής είχε αφήσει υλικό όχι μόνο για ένα, αλλά για τρία επόμενα άλμπουμ που έμειναν σε εκκρεμότητα.

Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του τραγουδιστή, οι αδελφές του Michael, Melanie και Yioda, δήλωσαν ότι θέλουν να μοιραστούν και να απολαύσουν την πολύτιμη κληρονομιά του Michael και να συνεχίσουν να μας δίνουν χαρά μέσα από την εξαιρετικά όμορφη μουσική του αδελφού τους παρουσιάζοντας όλο το μουσικό έργο που άφησε ο εκλιπών πίσω του.

«Υπόσχεσή μας είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του όσο μπορούμε, κρατώντας ζωντανές τις φιλοδοξίες και τις προθέσεις του».

Το "Fantasy" είναι remix στο παλαιότερο single του George Michael , που ήταν B-Side στο single "Freedom '90". Το remix έκανε ο Nile Rodgers, ο οποίος έμεινε ξάγρυπνος απαντώντας στο twitter (https://twitter.com/nilerodgers) σε όλα τα σχόλια των fan που μπήκαν να σχολιάσουν στο πρώτο άκουσμα του τραγουδιού. 

Ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά από τον σούπερ σταρ στα τέλη της δεκαετίας του '80, το τραγούδι Fantasy προοριζόταν να κυκλοφορήσει στο 2ο solo άλμπουμ του George Michael, το πολυπλατινένιο, παγκόσμιας απήχησης «Listen Without Prejudice Vol.1.» Ο George Michael είχε διακαή πόθο να κυκλοφορήσει το Fantasy συγκαταλέγοντάς το ανάμεσα στα κορυφαία singles του. Τελικά, το τραγούδι βρήκε τον δρόμο του κυκλοφορώντας ως B-Side στο «Freedom! '90» για την αμερικανική έκδοση και στο «Waiting For That Day» για την βρετανική το 1990. Αλλά ως ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια ο George Michale ήθελε πάντα το Fantasy να κυκλοφορήσει ως single.

Αυτή η ξεχωριστή αγάπη που είχε για το συγκεκριμένο κομμάτι τον έκανε να το συμπεριλαμβάνει σε πολλές περιοδείες του.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker