kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Νέα κυκλοφορία από τους Rolling Stones

Το τραγούδι 2000 Light Years From Home περιλαμβάνεται στο εν λόγω άλμπουμ που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

"Their Satanic Majesties Request" είναι ο τίτλος του έκτου βρετανικού και όγδοου αμερικανικού άλμπουμ των Rolling Stones. Κυκλοφόρησε στις 8 Δεκεμβρίου 1967 από την "Decca Records" στην Αγγλία και την επόμενη ημέρα από την "London Records" στις Η.Π.Α.. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι ένα λογοπαίγνιο του "Her Britannic Majesty requests and requires ...", κειμένου που αναγραφόταν στα βρετανικά διαβατήρια της εποχής. Επίσης ήταν το πρώτο άλμπουμ των Rolling Stones στο οποίο η λίστα των τραγουδιών ήταν ίδια στη βρετανική και αμερικανική έκδοση. Στον δίσκο αυτό, οι Stones πειραματίστηκαν με νέα όργανα, όπως το Mellotron και με μικρές ηχητικές παρεμβολές που επιμελήθηκαν ο Τζον Πωλ Τζόουνς και ο Πωλ ΜακΚάρτνεϋ.

Είναι το μοναδικό άλμπουμ στο οποίο την παραγωγή έχουν κάνει οι ίδιοι οι Rolling Stones.

Το τραγούδι με τίτλο ''2000 Light Years From Home'' περιλαμβάνεται στο εν λόγω άλμπουμ που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Ύστερα από πολλά χρόνια, οι Rolling Stones αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα βίντεο κλιπ για την επιτυχία τους "2000 Light Years From Home", ενόψει της επετειακής επανέκδοσης του άλμπουμ Their Satanic Majesties Request. Το νέο box set πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου από την ABKCO Records.

Το βίντεο κλιπ φέρει την υπογραφή των σκηνοθετών Lucy Dawkins και Tom Readdy και κινείται θεματικά σε ένα ψυχεδελικό σύμπαν όπου αστροναύτες, αρχαίοι εξερευνητές και δαίμονες συναναστρέφονται μοναχούς, χορευτές και κολυμβητές.

Η νέα επετειακή έκδοση του άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία. Η έκδοση θα περιλαμβάνει στερεοφωνικές και μονοφωνικές εκδόσεις του άλμπουμ σε βινύλιο ή σε CD, καθώς και ένα συλλεκτικό booklet 20 σελίδων με σημειώσεις και στιγμιότυπα από την αρχική φωτογράφιση.

Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ, το Blue and Lonesome, το 2016. Τον περασμένο Ιούλιο, ο Mick Jagger κυκλοφόρησε δύο καινούριες προσωπικές συνθέσεις, με τίτλο "England Lost" και "Get a Grip".

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker