kiss-logo
Now playingHOW DEEP IS YOUR LOVE CALVIN HARRIS FEAT. DISCIPLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ένα ντοκιμαντέρ για τη Lady Gaga

Η ίδια η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, μοιράστηκε μέσα από λογαριασμό της στα social media στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η εταιρία συνδρομητικής τηλεόρασης Netflix, βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στη ζωή και το έργο της Lady Gaga.

Η ίδια η Αμερικανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, μοιράστηκε μέσα από λογαριασμό της στα social media στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ, που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Gaga: Five Foot Two».

Προγραμματισμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία είναι η 22η Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα πρόκειται για μια ματιά «πίσω από τις κάμερες» αναφορικά με τις δραστηρίοτητες και τις ζωντανές εμφανίσεις της Stefani Joanne Angelina Germanotta, όπως είναι το αληθινό όνομα της καλλιτέχνιδας.

Όπως αναφέρεται στον μουσικό τύπο, το ντοκιμαντέρ θα κινείται ως προς την ύλη μεταξύ του In Bed With Madonna, της Madonna και του Life Is But A Dream της Beyoncé.

Από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι η προετοιμασία μιας ζωντανής εμφάνισης και μιας ηχογράφησης σε στούντιο, καθώς και μια στιγμή αδυναμίας κατά την οποία η τραγουδίστρια των επιτυχιών αντιμετωπίζει μια προσωρινή κρίση μοναξιάς.

Το πιο συναρπαστικό απόσπασμα όμως ίσως λαμβάνει χώρα σε ένα ιατρείο, όπου η Gaga καλείται να αντιμετωπίσει έναν έντονο πόνο του ισχίου, που μάλιστα την είχε αναγκάσει να ακυρώσει αρκετές ημερομηνίες συναυλιών του Born This Way Ball Tour το 2013. «Ο τραυματισμός μου ήταν στην πραγματικότητα πολύ χειρότερος από ένα απλό δάκρυ», δηλώνει η Lady Gaga.

«Είχα σπάσει το ισχίο μου. Κανένας δεν ήξερε, και δεν έχω ανακοινώσει ακόμα στους φιλάθλους την πραγματική εικόνα».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker