kiss-logo
Now playingBLACK OR WHITE MICHAEL JACKSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Νέο θεματικό άλμπουμ ετοιμάζει η Sia

Η Sia, δηλώνει ότι προετοιμάζεται για την κυκλοφορία ενός νέου, θεματικού αυτή τη φορά στούντιο άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Sia, δηλώνει μέσα από τη νέα της δισκογραφική εταιρία στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε πρόσφατα, ότι προετοιμάζεται για την κυκλοφορία ενός νέου, θεματικού αυτή τη φορά στούντιο άλμπουμ. Εκπρόσωπος της Atlantic Records, επιβεβαίωσε την επιλογή της διάσημης τραγουδίστριας, για την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ στο label, με θεματικό χαρακτήρα.

«Η Sia είναι μια μοναδική καλλιτέχνης, από αυτούς που εμφανίζονται κάθε 30 χρόνια, είναι εξαιρετική τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Η επαναστατική της προσέγγιση στην τέχνη της ερμηνείας καθώς και τα πρωτοποριακά της βίντεο, προέρχονται από ένα βαθύ πλέγμα έμπνευσης και δημιουργικής φαντασίας», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της δισκογραφικής, Craig Kallman και Julie Greenwald.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Atlantic και μοιραζόμαστε μαζί της αυτό το εξαιρετικό μουσικό ταξίδι».

Η Sia, με τη μεταγραφή της στην Atlantic Records, εντάσσεται στο δυναμικό μιας από τις σημαντικότερες δισκογραφικές εταιρίες, στο πλευρό άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών όπως η Kelly Clarkson, ο Ed Sheeran, ο Bruno Mars και οι Coldplay μεταξύ άλλων.

Το επερχόμενο άλμπουμ πρόκειται να περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ εκτός από αυτό η τραγουδίστρια πρόκειται να σκηνοθετήσει μια ταινία με τίτλο Sister και πρωταγωνίστρια την Kate Hudson.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker