kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Αυτοκτόνησε o τραγουδιστής των Linkin Park

O Chester Bennington βρέθηκε νεκρός σε ιδιωτική κατοικία στην περιοχή Palos Verdes του Λος Άντζελες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός σε ιδιωτική κατοικία στην περιοχή Palos Verdes του Λος Άντζελες. Ο Chester Bennington ήταν 41 ετών και ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους εκπρόσωπους της εναλλακτικής ροκ σκηνής.

Οι πληροφορίες που διακινούνται στον μουσικό τύπο και τα ειδησιογραφικά γραφεία, αναφέρουν πως ο frontman των Linkin Park βρέθηκε απαγχονισμένος. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, στον οργανισμό του εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ.

Ο διάσημος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή με τρόπο που παραπέμπει στον θάνατο του Chris Cornell των Soundgarden, ο οποίος έβαλε επίσης τέλος στη ζωή του πριν από δυο μήνες περίπου.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής έδινε μάχη με τους δαίμονές του, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών και την κατάθλιψη, όπως και ο Chris Cornell.

Ο Chester Bennington ήταν πατέρας έξι παιδιών από δύο γάμους. Ήταν επίσης frontman και τραγουδιστής των Dead by Sunrise και των Stone Temple Pilots από το 2013 μέχρι το 2015.

«Η περιοδεία των Linkin Park με τίτλο One More Light έχει ακυρωθεί και οι επιστροφές εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στα σημεία αγοράς. Οι σκέψη μας είναι σε όλους όσους εμπλέκονται», δήλωσε με ανακοίνωσή της η εταιρία διοργάνωσης συναυλιών Live Nation.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker