kiss-logo
Now playing(IT GOES LIKE) NANANA PEGGY GOU
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Αναβλήθηκε εμφάνιση των Depeche Mode λόγω ασθένειας

Οι Depeche Mode συνεχίζουν την περιοδεία τους σε όλο τον κόσμο, βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Depeche Mode συνεχίζουν την περιοδεία τους σε όλο τον κόσμο, βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της Global Spirit Tour.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο David Gahan και το συγκρότημά του επρόκειτο να εμφανιστεί στο Minsk, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας.

Την τελευταία στιγμή το live του συγκροτήματος αναβλήθηκε, λόγω ξαφνικής ασθένειας του τραγουδιστή Dave Gahan. Παρόλο που το συγκρότημα προέβη σε επίσημη ανακοίνωση για τη μη πραγματοποίηση της συναυλίας όπως όφειλε, οι φήμες σχετικά με την υγεία του frontman και τραγουδιστή άρχισαν να οργιάζουν στα social media της περιοχής αλλά και γενικότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο Gahan υπέστη δηλητηρίαση ή υποφέρει από γαστρεντερίτιδα. Το συγκρότημα δεσμεύτηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες στο επόμενο χρονικό διάστημα, όμως για την ώρα κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες δυο προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Κίεβο και τη Βαρσοβία.

Πάντως, στην επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος δεν γίνεται λόγος για ακύρωση της συναυλίας στο Mινσκ, αλλά για αναβολή σε μεταγενέστερη ημερομηνία στη διάρκεια της περιοδείας.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker