kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Beyoncé καλύτερα αμειβόμενη για το 2016

Τα στοιχεία προκύπτουν από τη λίστα του περιοδικού Billboard που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και αναφέρεται στους καλύτερα αμειβόμενους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μόνο οι Guns N’ Roses κατάφεραν να πλησιάσουν το ύψος των ετήσιων εσόδων της Beyoncé για το 2016.

Τα στοιχεία προκύπτουν από τη λίστα του περιοδικού Billboard που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και αναφέρεται στους καλύτερα αμειβόμενους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας για το προηγούμενο έτος.

Στους κύκλους του μουσικού τύπου δεν αποτελεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η Beyoncé με την παγκόσμια ''Lemonade'' περιοδεία της, κατάφερε να κερδίσει περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Τα συνολικά έσοδα από την περιοδεία της ''Bey'' ανήλθαν στο ποσό των 62.1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Guns N’ Roses ακολουθούν στον κατάλογο των εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας με τα υψηλότερα εισοδήματα για το 2016, καθώς τα έσοδα από την reunion tour τους, αγγίζουν το ύψος των 42.3 εκατομμυρίων.

Ο Axl Rose και η παρέα του, απόλαυσαν τόσο πολύ την επανασύνδεση του συγκροτήματος, ώστε όπως φαίνεται σκοπεύουν να συνεχίσουν την περιοδεία τους και για όλο το 2017.

Πάντως, ο κατάλογος των πλουσιότερων για το 2016, αντιστοιχεί σε έσοδα από πωλήσεις, streaming, εκδοτικά δικαιώματα και φυσικά από πωλήσεις εισιτηρίων κατά τη διάρκεια της περιοδεία τους. Αυτή η τελευταία κατηγορία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους καλλιτέχνες που προσδοκούν σε ακόμα περισσότερα έσοδα.

Τον κατάλογο με τους πλουσιότερους συμπληρώνει ακόμα ο Bruce Springsteen στην τρίτη θέση, ο Drake στην τέταρτη, η Adele στην πέμπτη, οι Coldplay στο Νο.6, ο Justin Bieber στην ένατη και ο Billy Joel στη θέση νούμερο 11.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker